Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Němec vjel do protisměru - výsledek je šest zraněných

Vážná dopravní nehoda dnes uzavřela průtah Karlovými Vary

23. března 2019 16:16 , aktualizace 16:26

     Dnes krátce před polednem došlo v Karlových Varech na silnici první třídy (kdysi značené jako rychlostní) k velmi vážné dopravní nehodě. Na průtahu městem, u prvního sjezdu k Baumaxu, došlo srážce celkem tří vozidel. Z místa bylo hlášeno více zraněných, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny složky IZS.
     Dle více svědků k nehodě došlo tak, že starší německý řidič bílého vozu zazmatkoval, vjel do protisměru, v jízdě pokračoval a když si tuto chybu uvědomil, bohužel udělal další - místo toho, aby vozidlo odstavil ke krajnici a zavolal policii, začal se otáčet. Právě díky této chybě došlo k čelní srážce s dalším vozidlem a následnému poškození ještě třetího vozu.
     Nehoda si vyžádala celkem šest zraněných, přičemž jednu osobu museli hasiči vyprostit. Provoz na silnici byl zcela uzavřený.

Foto: HZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!