Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Lékař, který zabil Michaela Jacksona (†50): Dával jsem mu na noc kondom, jinak si zašpinil postel!

Lékař, který zabil Michaela Jacksona (†50): Dával jsem mu na noc kondom, jinak si zašpinil postel!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 67 fotografií
Šokující zpověď
Se šokující informací z intimního života Michaela Jacksona (†50) po letech přišel jeho lékař Conrad Murray (66). Ten za zavinění zpěvákovy smrti seděl dva roky ve vězení, před osudnou chybou se však o Jacksona pečlivě staral. Král popu vyžadoval intenzivní péči a Murray se neštítil ani toho, že mu každodenně musel sahat na penis!

Kontroverzní dokument Leaving Neverland o zpěvákově údajné pedofilii jako by Michaela Jacksona (†50) po deset letech oživil. Jeho dcera Paris Jackson (20) se měla pokusit o sebevraždu, svou troškou do mlýna ale přispěl i Conrad Murray (66).

Lékař, který Jacksona zabil a skončil za to ve vězení, se o zpěváka předtím vzorně staral. "Chcete vědět, jak moc jsme si byli s Michaelem blízcí? Každý večer jsem mu držel penis," řekl Murray britskému listu Mail On Sunday. "Musel jsem mu nasazovat kondomový katétr, protože se Michael v noci pomočoval. Trpěl ztrátou citu a inkontinencí," vysvětlil lékař.

"Michael si ten kondom sám nasadit neuměl, takže jsem to musel dělat já," dodal. Tenhle problém sužoval zpěváka prakticky nepřetržitě, bránit se mohl jen rafinovaným výběrem oblečení. "Nosil výhradně černé kalhoty, protože se vymočil, ještě hodiny poté mu moč z penisu kapala," prozradil Murray.

Michael Jackson zemřel 25. června 2009, jeho doktor ho předávkoval silnými sedativy, které zpěvák užíval kvůli problémům se spánkem. Murrayho odsoudili ke čtyřem letům vězení, předčasně ho však propustili po méně než dvou letech.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy