Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

"Vím že střílel, ale já u toho nebyla!"

"Nejsem ozbrojená!" - Ivana Nová je dopadena a my víme jak zadržení probíhalo

23. března 2019 19:51 , aktualizace 20:41

Zadržení pachatele


     Ivana Nová z mediálně hodně sledovaného případu střelby v Plzni na Mikulášském náměstí je dopadena. Veliký dík za to patří dvěma pohotovým strážným ze zásahové jednotky bezpečnostní služby Certero Security, kteří tuto ženu náhodně potkali v Plzni v Čechově ulici.
     "Jeli jsme služebně z Doubravky, kde jsme kontrolovali okolí ubytoven, do Park hotelu v Plzni, když jsme ji potkali," popisoval nám Dušan s tím, že sice věděli, že může být ozbrojená, ale on i kolega tuto práci dělají dlouho, ozbrojeni jsou také, takže v zajištění ženy riziko nespatřovali. „Měla změněný účes, byla na brunetu s melírem, ale obličej změnit nedokázala. Samozřejmě jsme ji podrobili bezpečnostní kontrole, zda u sebe nemá zbraň, ale ozbrojena nebyla. Žena s transportem na policii souhlasila a plně s námi spolupracovala. Během cesty jsme si samozřejmě povídali a ona nám řekla, že o tom, že Straka střílel ví, ale nám tvrdila, že ona u toho nebyla. Také nám povídala, že Straka zbraň už nemá,“ doplnil ještě Dušan.
     Policisté nám převzetí hledané ženy potvrdili a oběma pohotovým strážným za pomoc velice děkují.

Foto zadržení:

Pavel Straka dál zůstává v pátrání:    

Pavel Straka

Datum narození 8.10.1983
Ozbrojen ANO
Výška asi 180 cm

Původní článek o střelbě

     Ve čtvrtek v podvečer došlo v obytném domě číslo 19 na rohu Mikulášského náměstí a Radyňské ulice v Plzni ke střelbě. 
     Na místo dorazily hlídky policie včetně těch prvosledových, mimo jiné vyzbrojených dlouhými palnými zbraněmi. Policisté prostor kolem domu uzavřeli páskou a na místo dorazila kriminální policie samozřejmě včetně výjezdu a následně i kriminalisté krajské kriminálky, kteří na Plzeňsku vyšetřují ty nejzávažnější trestné činy. 
     Podle našich informací Pavel Straka střelbou ukončil hádku s druhým mužem, spor se údajně měl týkat právě Ivany Novákové. Podle informací záchranné služby však nebyl na místě nikdo zraněn, takže střely muže nezasáhly a tedy mohlo jít pouze o varovnou střelbu.
     Obsluha z pizzerie v přízemí domu nám uvedla, že byly slyšet asi dvě rány, ale že tomu nevěnovali pozornost, protože je nenapadlo, že by mohlo jít o střelbu. 
     Na místě byla i zásahová jednotka Plzeňského kraje, která po střelci i jeho vozidle společně s dalšími hlídkami pátrala.

Avalon Wellness

V chladném zimním počasí nás více, než kdy jindy, láká vyhřátá sauna nebo třeba vířivka plná bublinek. Kam se vydat za těmito relaxačními zážitky? Ať už jsou vaše nároky jakékoli, na své si přijdete v Avalon Wellness.