Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Muž na poli přišel o obě nohy

Z traktoru spadl pod rotační brány, v kritickém stavu ho do nemocnice transportovali letecky

23. března 2019 20:19 , aktualizace neděle 24. března 09:11

Záchranáři

      Dnes kolem páté hodiny odpoledne došlo k vážnému pracovnímu úrazu na poli mezi obcemi Oplotec a Tasnovice na Domažlicku. 
     "Muž narozený v roce 1975 sklouzl při oséváni pole ze schůdku jedoucího traktoru, který řídil muž ročník 1947 a dolními končetinami spadl pod rotační brány zapřaženou za traktorem," popsala tisková mluvčí policie. 
     Přitom prakticky došlo k amputaci obou dolních končetin, na místo vyrazili záchranáři a samozřejmě vzlétl i vrtulník LZS. Muž byl z místa letecky transportován do nemocnice.
      "Muže cca 40 let převážíme letecky s devastujícím poraněním dolních končetin způsobené při práci se zemědělským strojem na urgentní příjem FN Plzeň ve velmi vážném stavu," uvedli záchranáři.
      "Alkohol u řidiče traktoru byl vyloučen dechovou zkouškou, u poraněného muže byl nařízen odběr krve. Případem se nyní zabývají domažličtí kriminalisté," doplnila mluvčí policie.

Foto: Ilustrační


   

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!