Proč tak dlouho čekáme na další Noční můru v Elm Street?

Proč tak dlouho čekáme na další Noční můru v Elm Street?
Noční můra v Elm Street (1984) | New Line Cinema
Remake z roku 2010 sice něco málo vydělal, ale měl tak příšerné ohlasy, že se studio rozhodlo raději pro další restart. Od té doby Johnson-McGoldrick potvrdil své kvality hity jako Aquaman a V zajetí démonů 2 (přičemž napsal i natáčenou trojku), o jeho Noční můry už jsme ale neslyšeli.
Jaká je nejděsivější scéna filmové historie?
Téma24. 2. 2018
Jaká je nejděsivější scéna filmové historie?
Nedávno se na adresu další Noční můry konečně rozpovídal a to při propagaci Aquamana: "Stále se připravuje. Nic konkrétního se ale v tuhle chvíli neděje, pro studio je momentálně prioritou Conjuring Universe. Všichni ale mluví o tom, jak chtějí znovu Freddyho vidět, takže si myslím, že jeho návrat je v určitý moment nevyhnutelný".
Je mi jasné, proč se v New Line Cinema zaměřili na Conjuring sérii. V zajetí démonů, Annabelle i Sestra vydělávají majlant a železo se musí kout, dokud diváci za děsy ochotně platí. Ale nyní, po megaúspěchu Halloweenu, který všem názorně ukázal, jak oživit kultovní hororovou ikonu, je pro Freddyho ideální doba k návratu.
Dvakrát tolik, když Robert Englund po letech odmítání překvapil tím, že by si rád ještě jednou roli Freddyho zopakoval. A o návrat stojí i Heather Langenkamp, jež se coby Nancy utkala s Freddym v úplně prvním filmu (a pak ještě několikrát)! Na opětovné shledání Michaela Myerse s Laurie byli fanoušci extrémně zvědaví (čtvrt miliardy dolarů na celosvětových tržbách) a pokud si v New Line Cinema nesedí na uších, využijí to ve svůj prospěch.
Noční můra v Elm Street
Heather Langenkamp