Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pocákal krví policisty i zaměstnance nemocnice

Rvačka mezi Ukrajinci a Moldavany měla nakonec pořádnou dohru v nemocnici

24. března 2019 16:45 , aktualizace 17:25

Alkohol

Partner článku – Alfa Tactical

     V noci na dnešek došlo ke rvačce asi šesti osob v Tesco na Rokycanské třídě. Podle našich informací se mezi sebou porvali Ukrajinci s Moldavany.
     "Na místě mělo dojít k napadení asi dvou mužů čtyřmi dalšími, kteří měli po útoku z místa odjet autem. Jeden z napadených mužů, narozený v roce 1986, měl být zraněn a transportován do nemocnice," uvedla mluvčí policie s tím, že případ šetří jako rvačku a výtržnictví.
     Rvačka však měla nakonec pořádnou dohru v nemocnici, zraněný Ukrajinec s personálem nespolupracoval a začal svým chováním všechny kolem ohrožovat. Policisté tedy museli jet do nemocnice, jenže tam si Ukrajinec, ve snaze z nemocnice se za každou cenu dostat, vytrhl kanylu a tak při samotném zákroku svou krví postříkal personál nemocnice i policisty samotné.
     Opilý cizinec v útocích pokračoval a tedy nakonec sám skončil v policejní cele.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.