Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Od doktorky Čeňkové po Tátovu volhu: Takhle šel čas s herečkou Eliškou Balzerovou (69)!

Od doktorky Čeňkové po Tátovu volhu: Takhle šel čas s herečkou Eliškou Balzerovou (69)!
Zdroj: csfd
+ Dalších 11 fotografií
stárne s grácií
Eliška Balzerová je nepochybně jednou z nejlepších a nejuznávanějších hereček v Česku. Za svou dlouholetou kariéru si zahrála v nespočtu snímků a seriálů, jedním z jejích posledních počinů byl film Tátova volha, kde hraje matku Tatiany Vilhelmové. Při pohledu na obrazovky je poznat, že herečka stárne skutečně s grácií a ani na prahu sedmdesátky ji krása neopouští.

Kostýmní výtvarnice Eva, jejíž role se ujala právě Eliška Balzerová, ve snímku Tátova volha nečekaně ovdověla. Ludvík se jí ani nestačil svěřit s tím, že kromě jejich dcery Terezy, má ještě stejně starého nemanželského syna. To alespoň naznačuje pečlivě ukrytá a náhodně objevená dětská kresba. Eva je rozhodnutá nečekané odhalení velkoryse ignorovat, ale Tereza, které se vlastní život sype pod rukama, se k přízraku nevlastního bratra upne. Společně s matkou se vydávají Ludvíkovým veteránem volha GAZ 21 po stopách jeho bývalých milenek.

Hvězdně obsazený snímek se stal v roce 2018 hitem kinosálů i díky tomu, že v divácích dokázal vyvolat nejrůznější emoce. Na tom má velkou zásluhu právě Balzerová, která do snímku přenesla své dlouholeté herecké zkušenosti. Je nutno podotknout, že na 69 let rozhodně nevypadá a zcela evidentně umí stárnout elegantně.

Stále krásná herečka se do povědomí diváků nejvíce dostala především díky seriálu Nemocnice na kraji města, kde hrála doktorku Čeňkovou. Role se jí od té doby jen hrnuly a když se Balzerová v 60 letech ukázala ve snímku Ženy v pokušení, divákům jen padala brada, jak skvěle vypadala. V Tátově volze už je sice o něco starší, ale krása ji rozhodně neopouští. Na to, jak šel s Eliškou Balzerovou čas, se můžete podívat v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy