Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neteř tragicky zesnulé princezny Diany (†36) Lady Kitty Spencer (28) patří k nejvýraznějším zástupcům britské aristokracie. Pravidelně navštěvuje společenské události, kde ochotně pózuje fotografům. Ostatně, patří to k její práci.

I když její otec disponuje obrovským jměním, odhadem v přepočtu 3,4 miliardami, Lady Kitty dle svých slov není dcerou s nataženou rukou. Vydělává si své vlastní peníze. „Symbolizuje to mou nezávislost. Znamená to, že nejsem závislá na ničí odpovědi,“ říká osmadvacetiletá dcera hraběte Spencera.

Lady Kitty mimo jiné vyhovuje, že když chce, může pracovat „od nevidím do nevidím“, a když chce naopak volno, dopřeje si je. „Dává mi to pocit, že jsem paní svého vlastního života,“ uvedla v rozhovoru pro magazín Harper´s Bazaar.

Lady Kitty se narodila ve Velké Británii, ale vyrostla v Jižní Africe, kam se rodina v roce 1995 odstěhovala. S matkou Victorií Aitken v Kapském Městě zůstala i po rozvodu rodičů. V Africe také studovala - psychologii, anglickou literaturu a politologii. Studia dokončila v Londýně titulem v oboru brand management. Lady Kitty je modelkou a ambasadorkou a tváří značky Bvlgari. Vedle toho je také aktivistkou za ženská práva.

Reklama

Další články

Načítám