Anna Polívková: Objímačka s cizím chlapem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Anna Polívková: Objímačka s cizím chlapem!

Anička Polívková
Anička Polívková (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Probudila v sobě valašské geny. Anna Polívková (40) pařila na udílení filmových cen jako kdysi její otec Bolek Polívka (69). Víno popíjela rovnou z lahve a nakonec se objímala s neznámým mužem. Přitom oficiálně by měla žít s tanečníkem Michalem Kurtišem (33).

Tohle vypadá na rozchod! Těžko říct, zda Polívková ještě randí se svou láskou ze StarDance. Zásadně odmítá otázky na své soukromí a i do Rudolfina dorazila bez doprovodu. To jí ale nebránilo roztočit po konci oficiální části kola zábavy s kamarádkami.

Víno prokládala panáky, s kolegou Pavlem Řezníčkem (52) si venku u cigárka i zatančila. K domovu se tak vypravila až nad ránem, místo taxíku si ale zavolala jiný odvoz. Jejím autem nepřijel Kurtiš, ale pohledný mladík v čapce! Než Anička nastoupila do auta, tak se s ním dlouze objímala, pak si lokla z lahve minerálky a konečně se vyrazilo do noční Prahy. Podle fotoreportérů Aha! však páreček nezamířil na Letnou, kde herečka bydlí nebo bydlela s Michalem, ale na náměstí Míru. Tam společně vešli do domu s bílými dveřmi.

Anna Polívková na Českém lvu:



Přečtěte si
josefvyskoc
29. 6. 2019 • 13:41

to bych ho radeji smocil do polevky, nez do tyhle vobludy

dixi10@...
25. 3. 2019 • 13:19

Viděla jsem Českého Lva, opět potvrdila jak je mimo. Nominaci nedostala, protože neumí hrát. Patří do dětského divadla, Varieté ale né do filmu. Kurtiše udolala na prachy a zvučný jméno...každý ví, že mu poskytla solidní zázemí (byt) a vstupenku na divadelní prkna a do společnosti. Kurtiš na jejich vztahu těžil jak mohl, ten bude taky dobře vykutálenej, před tím nabouchal dceru zpěváka K. Černocha. Pochybuji, že na ní někdo vleze dobrovolně, spíše z vypočítavosti. Chlapi jí mají pro zábavu dokud ještě má, co nabídnout.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.