Babo raď! Aneb účetní firma jako strategický partner

25.03.2019 | , TRIVI
Komerční sdělení


Účetnictví. Oblast, která dělá vrásky na čele nejednomu podnikateli. V mnoha případech nutné zlo, které si podnikatel odsouvá na co nejpozdnější termín.

Avšak, dokáže být účetnictví sexy? Může být účetní firma pomocnou rukou v podnikání, místo nepřítelem? Dokáže ten správný účetní partner šetřit čas i peníze? Dle účetní firmy Trivi to rozhodně jde!

A co lidskost, individuální přístup, otevřená mysl, dostupnost? Přístup firmy Trivi je toho příkladem.

„Kvalitní účetní firma má nejen zajišťovat zpracování dokladů a daňové poradenství, měla by být strategickým partnerem v podnikání. Moderní účetní firma může podnikání hodně usnadnit“, říká CEO Trivi Juraj Cienik.

Filozofie Trivi tkví právě v podpoře podnikatele. A to svým přístupem, kvalitním zpracováním účetnictví, zastupováním na úřadech a při kontrolách, díky spojení zkušených odborníků a kvalitních účetních, klíčová je pak automatizace a zlevnění všech procesů. Jak Trivi vše propojuje? Na to se podívejte v krátkém videu s obchodním ředitelem Trivi.

Tým Trivi, jako ekonomický rádce, pravidelně přispívá zprávami z různých oblastí účetnictví na svém blogu. Zajímavý pohled na využití daňových poradců v malém podnikání najdete na Trivi blogu.

Co Trivi odlišuje od konkurence je také proaktivní edukativní přístup v podobě interních i externích workshopů z oblastí financí a účetnictví. Pro své klienty Trivi aktivně schraňuje veškeré aktuality a informace o účetnictví. Otevřené workshopy Trivi realizuje s agenturou Helas, další se připravují ve spolupráci se společností Ženy s.r.o. Tyto setkání jsou určeny nejen pro začínající podnikatele či živnostníky, ale Trivi věří, že osloví také již zkušenější podnikatele. Pro případné informace pište na hello@trivi.com

A kolik vlastně stojí komplexní péče Trivi? Základní představu o službách či cenách si můžete udělat v ceníku zpracování účetnictví Trivi. Nicméně klíčové je, nechat si spočítat přesnou nabídku účetnictví.

A kudy k Trivi? Například i tudy

Zdá se, že to jde dělat i jinak.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení