Snímek s Táňou Vilhelmovou (40) a Eliškou Balzerovou (69) v hlavních rolích kraloval v neděli večer televizním obrazovkám. Sledovalo ho totiž  1 334 000 diváků. Jednalo se o jednoznačně nejlepší výsledek večera, a dokonce i celého dne.

Snímek tak sesadil z pomyslného trůnu i seriál Černé vdovy, v nichž hrají prim dámy Jitka Čvančarová (41), Jana Plodková (37) a Lucie Siposová (38). Tyto krásky přilákaly k obrazovkám ale stále velmi dobrý počet diváků - 888 tisíc. Televize Prima dokonce za tento výsledek děkovala na facebooku.

VIDEO: Jitka Čvančarová a Lucie Siposová: Rozvášněné herečky si to mezi sebou vyřídí

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová a Lucie Siposová: Rozvášněné herečky si to mezi sebou vyřídí FTV Prima

Soudě podle diváckých ohlasů v internetových diskuzích navíc Černým vdovám zatím hlubší propad ve sledovanosti nehrozí. Seriál si dokázal najít své fanoušky a ti ho na facebooku povětšinou chválí. „Skvělý seriál, Jitka je fakt žena činu, krásná a sexy. Držím holkám palce a těším se na další díl," napsal kdosi na sociální síti. „Doufám, že ty holky na konci nezavřou! To byste mne zklamali!" ozvala se jedna divačka. „Hodně povedený seriál. Holky úžasné, hlášky zejména Jitky jsou nepřekonatelné," dodala další. 

Také Tátovu volhu diváci obvykle chválili, několikrát se vyjádřili ve smyslu, že se jedná o krásný či pěkný film ze života. Ovšem nějaká ta kritika se přece jen objevila. „Bezduchý primitivní film pro jednoduché divačky," napsala na facebooku jistá paní Iveta a hned se do ní pustilo pár příznivců snímku. „Třeba, až bude v mém věku, ztratí rodiče, bude mít jiný pohled," mínil dokonce kdosi v diskuzi.

Třetí příčku ve sledovanosti v neděli večer obsadila novácká show The Voice Česko Slovensko s 784 tisíci. Špatně nedopadly ani pořady, které byly v programu nasazeny až později - 168 hodin od půl desáté sledovalo 714 tisíc a Střepiny, které začínaly ještě skoro o hodinu později, si zase pustilo 485 tisíc diváků.

VIDEO: Snímek Tátova volha

Video
Video se připravuje ...

Tátova volha CinemArt

 

Fotogalerie
42 fotografií