Jak si poradit se zabalením krabic? Se správnou lepicí páskou to půjde snadno

Komerční sdělení

foto: Dům financí

Potřebujete mít dobře zabalené krabice pro potřeby stěhování nebo odesílání poštou? V obou případech se neobejdete bez kvalitní lepicí pásky. Jak si poradit s jejím výběrem a jaké jsou možnosti pro ozvláštnění klasického zabalení? To se dozvíte v tomto článku.

Pořádná a pevná lepicí páska

Když si vybavíte lepicí pásky, jistě vás jako první napadne klasická bezbarvá průhledná a tenká izolepa. To však zdaleka není jediný druh a typ. Vyskytuje se totiž mnohem více variant, které se liší svou velikostí, použitým materiálem a také pevností. Vysoce pevná je například textilní páska, která se dá použít i na zpevnění nejrůznějších materiálů a podobně. Klasikou je pevná páska vyrobená z PVC. Pro standardní či nenáročné balení dobře fungují i papírové lepicí pásky, jejichž výhodou je šetrnost k životnímu prostředí, ale bohužel nejsou tak pevné a nehodí se pro příliš velké zatížení.

Dostaňte logo své firmy na krabici

V poslední době se hodně objevují pásky s logy či nápisy. A můžete je pořídit i pro svou firmu. Potisk lepicích pásek není nic složitého. Stačí si zvolit typ pásky a vymyslet motiv pro potištění. Následné používáte svou speciální pásku, která podporuje vaši značku a doplňuje dojem originálního a neporušeného zabalení.

Dobře zvolené obalové materiály jsou předpokladem pro úspěšnou přepravu

Celá problematika výběru obalových materiálů nabízí mnoho řešení a variant. Konkrétní výběr krabic či lepenek závisí na tom, co potřebujete přepravovat. Obalové materiály nemusí být ani drahé, když víte, kde máte nakupovat. Snížením nákladů na balné se dají nabídnout jiné výhody pro zákazníky, a to bez ztráty promyšlené a bezpečné přepravy zboží. Veškeré potřeby se dají pohodlně objednat na internetu i ve větším množství.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí