Hynek Čermák v seriálu Zkáza Dejvického divadla: Natřeli ho nazeleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hynek Čermák v seriálu Zkáza Dejvického divadla: Natřeli ho nazeleno!

Hynek Čermák
Hynek Čermák (Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Role drsného policajta Kuneše, před kterým má respekt podsvětí v celém Jáchymově, mu sluší. Tvrdá slupka Hynku Čermákovi (46) ale dlouho nevydrží. Hned po Raplovi II. se ve Zkáze Dejvického divadla převtělil do hastrmana.

Tentokrát si herci z Dejvického divadla zkusili praktiky šmejdů a důchodcům podle scénáře vnucovali rádoby luxusní hrnce. Jeden za 57 tisíc. Stejně jako v předchozím díle dostali maskéři a kostyméři volnou ruku. Jenom v maskérně měli podle informací Aha! strávit dvě a půl hodiny. Ivana Trojana (54) nastrojili do předpotopního sáčka, důchodcovské hučky a vycpali mu pupek. „Z Ivana jsme chtěli udělat dědka. Byl tam za důchodce, který si jde koupit hrnce, tak jsme mu oblíkli starý hadry a nalepili fousy,“ řekl Aha! kostymér Ivan Stekla.


Civil stranou
Klára Melíšková (47) a Václav Neužil (39) zas vypadali jako páreček z minulého století. „Oni tam vystupovali jako Eva a Vašek, zpívají Bílou orchidej,“ vysvětlil volbu kostýmu Stekla. Nejvíc se ale musel divit Čermák, který byl do té doby zvyklý hrát v seriálu v civilním oblečení. „Docela často se nám stávalo, že v civilu přišel v džínech a zelené košili. A my jsme mu oblékli úplně to samé - džíny a zelenou košili. Po chvíli už jsme ztráceli přehled, jestli je připravený na natáčení nebo se musí převlíknout,“ vtipkoval kostymér.


Šátek ze sekáče
Včera večer se ale na obrazovce objevil nastrojený jako hastrman. „Hynek si zahrál vodníka Čochtana ze hry Divotvorné hrnce. Tam nebylo nic moc co vymýšlet. Sehnali jsme mu zelené kalhoty z Barrandova, pruhované tričko ze sekáče a ten šátek vznikl spontánně. Je to zápasnický typ. Nějak to fungovalo,“ dodal. Spíš ale vyvolával smích, než by budil respekt jako v Raplovi.

Špunti na vodě: Čermáka pokousali komáři, trpěl do konce natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.