Jarní outfit, který zkrátka musíte mít

Tagy:  hodinky, Festina, Michael Kors, kabelky, doplňky, jaro, trička, Bastard

Jarní outfit, který zkrátka musíte mít

Je tady jaro a s ním přichází samozřejmě i obnova šatníku. Tak jako každý rok, i tento nabízí celou řadu úžasných kousků a trendů, které musíte mít i vy. Styl zůstává i nadále velice důležitý. Vsaďte na eleganci s klasickými kousky. Ne nadarmo se říká: „V jednoduchosti je krása.“

Základ tvoří barvy

V této sezóně posiluje trend jedné barvy nebo potisk, který se opakuje na všech částech outfitu. Zkuste odvážnější styling, se kterým vyniknete. Dámy, které upřednostňují šaty, by tento rok měly vyzkoušet tzv. vrstvení. Perfektně vypadají šaty přes punčochy nebo kalhoty. Základem materiálu je len a tencel. Co se týká barvy, vyniknete zejména v kombinaci šeříkové, tmavě tyrkysové a žluté. Samozřejmostí je černá, bílá a béžová barva, která se hodí naprosto ke všemu. Budete mít prostor pro hravé kombinování.
Celkový outfit lze doplnit např. kabelkou. Moderní a elegantní kabelky Michael Kors se hodí jak na běžné nošení, tak do společnosti. Ať už zvolíte velké nebo malé rozměry, tyto nadčasové modely budou moderní několik let.

Michael Kors Ginny Medium Crossbody, cena 4.876,– KčMichael Kors Ginny Medium Crossbody, cena 4.876,– Kč

Pro teenagery nebo pro pány

Říkáte si, že potřebujete šatník probudit od klasické nudy? Co třeba hravá a originální trička, která zaujmou na první pohled? Možná se nedají nosit do práce, ale na běžné nošení, do parku, kina či do města ano.
Pánové si jistě zamilují vtipná trička s potisky, nápisy a obrázky. 100% bavlna, příjemný materiál a originalita, to je to co si ihned zamilujete.

Joker pánské tričko, cena 349,– KčJoker pánské tričko, cena 349,– Kč

Je na čase

I když dává dnešní společnost zelenou spíše mobilním telefonům, zkuste se odlišit. Hodinky mají nejen praktickou funkci, ale také moderní. Náramkové hodinky mají splňovat nejen jejich funkci, ale navíc by se měl přidat pěkný vzhled. Hodinek existuje na světe nepřeberné množství a je jen na vás, jakým dáte přednost. Existují hodinky na celodenní nošení, ovšem i pro speciální příležitost. Moderní a stylové hodinky Festina jsou nedílnou součástí jarního šatníku. Přesvědčte se sami.

A jak vypadá jarní šatník u vás? Nosíte hodinky nebo vám tento doplněk přijde zbytečný?

Festina hodinky 20387/2 cena 3.590,– KčFestina hodinky 20387/2 cena 3.590,– Kč

Článek Jarní outfit, který zkrátka musíte mít byl publikován 25. března 2019 v 23.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...