Hlavní obsah

Poznejte klan ženy, která sestřelila Marka Zuckerberga

Firma Kylie Jennerové má hodnotu 900 milionů dolarů, odhaduje Forbes.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Z úspěchu svých dětí žije „mámažerka“ Kris Jennerová, která od nich vybírá desátky za PR a marketing.

Článek

Kylie Jennerová se před nedávnem stala nejmladším člověkem historie, který se vlastní pílí dopracoval k sedmimístné cifře v dolarech. Za jejím úspěchem stojí firmička o pár zaměstnancích, která prodává kosmetickou řadu s jejím jménem a především sociální sítě. Na nich má bezmála 200 milionů příznivců. Díky tomu má takový vliv, že když prohlásila, že Snapchat je „pro staré“, srazila hodnotu firmy o miliardu dolarů.

Základní kámen její slávy položila rodinná reality show o klanu Kardashianů, do nějž mladičká podnikatelka patří. A multimilionářky nadělala i z Kyliiných vlastních i nevlastních sester. Nejznámější je jistě Kim, ale ani ostatní si nevedou špatně. Což dělá radost matce rodu – Kris. Ta totiž od svých dětí vybírá desátky za marketing a PR, i proto se jí říká „mamager“ neboli „mámažerka“. A stejně jako dcery se může chlubit multimilionovým účtem.

Jak si stojí jednotlivé „Kardashianky“ v byznysu? A koho předběhla mladičká Kylie v žebříčku nejmladších miliardářů světa? Podívejte se v úvodním videu, které je součástí magazínu Barvy byznysu.

Ekonomický pořad Byznys vysílá celoplošná Televize Seznam každý všední den v premiéře od 14:00 a v reprízách v 18:15 a 22:30.

Jak nás naladit? Jednoduchý návod najdete ZDE.

Reklama

Doporučované