Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Erbová má parohy? Gulašiho nevěru s její kámoškou řeší celé Brno!

Vlaďka Erbová je dnes opravdu šťastná.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 14 fotografií
skandál
Když už to vypadalo, že je modelka Vlaďka Erbová (37) ve spokojeném vztahu a šťastná, přišla velká rána. Podle zdroje serveru Expres.cz ji má partner Michal Gulaši (32) podvádět, a to rovnou s jednou z jejích kamarádek!

Exmanželka Tomáše Řepky má na vztahy zřejmě smůlu. Vlaďka Erbová je už od roku 2015 s Michalem Gulašim, který jí byl v těžkých časech největší oporou, zdá se ale, že nyní to bude právě on, kdo ji dostane na dno. Podle zdroje serveru Expres.cz totiž hokejista udržuje vztah s jinou ženou.

O nevěře si prý povídá celé Brno. „Michal Gulaši je Vlaďce Erbové nevěrný. Trvá to již dlouhé měsíce. Žije tím celé Brno. Ví to celá kabina, dokonce i tribuna. Je to takové veřejné tajemství. Všichni to vědí, i Vlaďka, ta ale dělá, že o jeho záletech nemá tušení,“ popisuje zdroj. To, že modelka zálety přehlíží, údajně není na celé věci to nejhorší.

Gulaši má svou partnerku podvádět s její kamarádkou, kterou zná ze školky, kam chodí její syn Markus. „Erbová se s ní samozřejmě zná. Měla to být dokonce i její bývalá klientka, místní kosmetička. Dá se říct, že se s Gulašim seznámila díky ní,“ sdělil Expresu informátor. Kromě nevěry se však musí Vlaďka potýkat i s tím, že její přítel navštěvuje nezřízené mejdany, které údajně trvají i celé dny.

Partneři se k celé záležitosti nechtějí vyjadřovat, faktem však je, že se nerozešli a stále žijí ve společné domácnosti. Pokud se tedy za zavřenými dveřmi odehrává drama kvůli nevěře a alkoholu, veřejnost se to pravděpodobně jen tak nedozví.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy