TOP 6 videoklipů týdne: Tomáš Pastrňák vystupuje ze stereotypu, Pink láká na novou desku

Vydáno 26.03.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Ani uplynulý týden nebyl na nové klipy chudý. Po letech se znovu ozývají Two Door Cinema Club, písničkář Passenger posbíral záběry během turné po Jižní Americe s Edem Sheeranem. Novinkou Walk We Home oznamuje vydání desky Pink, připomínají se také Mumford and Sons, česko-slovenská rappová dvojice Dalyb a Nik Tendo a písničkář Tomáš Pastrňák.

TOP 6 videoklipů týdne: Tomáš Pastrňák vystupuje ze stereotypu, Pink láká na novou desku TOP 6 videoklipů týdne. Passenger v krásné Jižní Americe, P!nk ve stínové hře


Passenger
 objevuje krásy Jižní Ameriky

Už 16. dubna vystoupí písničkář Passenger ve vyprodaném klubu Roxy. Ještě předtím vydal klip ke skladbě Restless Wind z alba Runaway, které představil loni v srpnu. Klip tvoří nádherné záběry z různých zemí Jižní Ameriky, kterou britský písničkář během svého nedávného turné s Edem Sheeranem navštívil.

Srpnové nové desky: Kesha se vrací po soudním sporu,Passenger novinkou ohlašuje pauzu


Rappeři Dalyb a Nik Tendo v jednom tracku

Jen pár dní po vydání nového klipu SKRJUD se v komentářích na YouTube ozvala řada lidí, že jim Nik Tendova část připomíná skladbu Burn One od interpreta jménem SD. To dvojice rázně odmítla s odůvodněním, že jde o inspiraci, nikoliv kopírku. Co myslíte vy? 


Two Door Cinema Club
se podíváte na zoubek hodně zblízka

Two Door Cinema Club jsou zpátky. Po třech letech od Gameshow mají v plánu vydat novou desku a tohle je první ochutnávka z ní. Skladbu postavenou na funky basové lince a disco stylu doplňuje vtipné video plné originálních momentů v lehkém Devo nádechu. Režie se ujal Max Siedentopf, který je známý svou originální tvorbou i pro komerční značky.


Pink s prvním singlem z nové desky ve hře stínů

Pink ohlašuje novinkou Walk We Home vydání nového alba. To by mělo spatřit světlo světa už 26. dubna pod názvem Hurts 2B Human. A pokud budou i ostatní písně na něm zdařilé stejně jako zbrusu nový singl, mají se fanoušci rozhodně nač těšit. Nutno podotknout, že minimálně zajímavý je také vizuál. Za tím stojí režiséři Michael Gracey a Stuart Bowen. Jejich stínová hra zaujme snad každého.

VIDEO: Pink v obležení kýčovitých barev prožívá Beautiful Trauma

 


Mumford and Sons
zpívají o smrti

Mumford and Sons představují novinku Beloved, jejíž klip natáčeli v městečku Port Talbot. Video vyprávějící příběh o ztrátě blízkého člověka zachycuje matku, která uteče z nemocnice jen proto, aby se svým synem strávila poslední chvíle svého života. O režii se postarala Charlotte Regan.

LIVE: Mumford And Sons jako králové Frequency a Wiz Khalifa s Rise Against jako jejich poddaní

 


Tomáš Pastrňák
potvrzuje: Láska prochází žaludkem

Písničkář Tomáš Pastrňák se dívá na svět s nadsázkou a laskavým humorem. To platí i pro jeho nové video k písni Kolínka, v níž potvrzuje, že láska prochází žaludkem. V klipu sledujeme příběh ženy, která se rozhodne vystoupit ze stereotypu vlastního života a odjede do syrové zimní přírody, aby možná objevila to, co tak zoufale hledá. To se jí nakonec v působivé krajině Orlických hor skutečně povede.

VIDEO: Tomáš Pastrňák se vrací do dětských let. Hrdinové jeho klipu hledají bobry

Text: Kateřina Nováková, Andrea Štipčáková

Témata: Dalyb, Nik Tendo, Passenger, Ed Sheeran, Two Door Cinema Club, Pink, Mumford and Sons, Tomáš Pastrňák

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít