Nová sestřička v Modrém kódu: „Flirtovala jsem hned první den!“

Diváci jednoho z nejúspěšnějších současných českých seriálů se mohou již brzy těšit na novou tvář. Tým lékařského oddělení Modrého kódu doplní krásná sestřička, kterou ztvární talentovaná herečka Jiřina Daňhelová (25). Energickou krásku dobře znají hlavně fanoušci nekonečného seriálu Ulice, kde se zapsala do povědomí jako divoká Johanka, která dohnala Filipa Rajmonta až k infarktu.

Tentokrát však Jiřinka v roli sestřičky Dáši bude lidem naopak pomáhat. A diváci se opět mají na co těšit, ačkoli je Dáša o poznání sympatičtější než Johana, Daňhelová nás nenechává na pochybách, že se bude na co koukat. „Užívám si, když má postava má nějaký výrazný rys, ať už se jedná o hlavní nebo vedlejší roli. Není pro mě úplně jednoduchý nestrhávat na sebe pozornost, nicméně si myslím, že pochopit své místo v situacích je jedna z důležitých věcí, který by herec mel zvládat. A nebudu lhát, že mě nebaví být pravou rukou všem fešným doktorům. Po prvním natáčecím dnu jsem si říkala, že jsem natočila víc stories na můj Instagram, než obrazů, ale zato flirt s doktorem už jsem stihla,“ přiznala Jiřinka se smíchem.

Ačkoli tahle herečka měří pouhých 158 cm, má víc energie než kdejaký dvoumetrový svalovec. Na setkání s ní rozhodně jen tak nezapomenete, je jí všude plno a určitě nepatří mezi šedé myšky. Svou nezměrnou energii a šmrnc vkládá i do svých postav, před kamerou i na divadelních prknech. Ať už se jedná o kladnou krásku nebo zákeřnou mrchu, stejně jako v civilním životě, vše dělá na 200%. Co si pro vás tahle divoška připraví v Modrém kódu, se můžete přesvědčit už brzo každé pondělí a středu večer. Jisté je jedno, bude to stát za to!

reklama

reklama