Moderátorka Petra Svoboda se poprvé od oznámení těhotenství objevila ve společnosti

 Celebrity 
25. března 2019 23:27 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petra vypadá báječně  Café Level
Petra Svoboda si nenechala ujít slavnostní otevření nové kavárny na pražských Arkádách. Moderátorka se s partnerem Ondřejem Křivkou těší na chlapečka. Petra je v druhém trimestru a vypadá skvěle.

Petra se cítím velmi dobře. Nevolnosti už žádné nemá. "Je to moc fajn, nahoře mám zatím asi dvě kila, cítím to vlastně jen na bříšku," usmála se moderátorka zpráv na Nově. Petra se nedávno s partnerem zasnoubila. Prozradila ale, že svatba zřejmě bude až po porodu.

"Myslím, že není kam spěchat. Teď je na prvním místě miminko, svatba bude určitě až později," dodala.

Slavnostní otevření Café Level si nenechala ujít řada známých tváří. Večerem provedl moderátor Ondřej Novotný. Dorazili České Miss Nikol Švantnerová, Andrea Bezděková a Eliška Bučková, zpěvák a herec Milan Peroutka, moderátorka a modelka Monika Leová, zpěvačka Míša Nosková s dcerou, Česká Miss Lea Šteflíčková, třetí nejkrásnější Češka tohoto roku Tereza Křivánková, herečka Henrieta Hornáčková, Muž roku Matyáš Hložek, herečka a zpěvačka Anička Slováčková, moderátorka Veronika Farářová, modelka Aneta Vignerová, zpěvák Niko a další známé tváře.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47