Přiznání Pořízkové: Strkaly ji hlavu do záchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Přiznání Pořízkové: Strkaly ji hlavu do záchodu!

Česká topmodelka Pavlína Pořízková
Česká topmodelka Pavlína Pořízková (profimedia.cz)

 Patřila k nejkrásnějším dívkám ve třídě, možná i proto ji ostatní spolužačky neměly rády. Topmodelka Pavlína Pořízková (53) zažila na škole drsnou šikanu. A dívky se neštítily opravdu ničeho...

Polovinu základní školy dochodila Pavlína Pořízková ve Švédsku, kam za svými rodiči v 10 letech emigrovala. Tehdy měla krásné modré oči a krátké havraní vlasy. Mezi plavovlasými dívkami rozhodně vynikala.

„Byla jsem ztracená, nejistá sama sebou a hledala jsem se. Ve škole jsem byla několikrát šikanována. Tři holky z vedlejší třídy, proto nejsou na fotce, byly mými tyrankami. Zacházely tak daleko, že mi strkaly hlavu do záchodu a spláchly, protože jsem podle nich vypadala jak ku*va s těmi linkami na očích. Byly neúnavné a z každého dne mi udělaly peklo,“ přiznala Pořízková po mnoha letech. 

Naštěstí si ale ve své třídě našla pár kamarádek, které jí byly oporou. Dívka Christine, která kvůli nemoci není na snímku, však byla ta, která Pořízkovou seznámila s modelingem a díky ní se později Pavlína stala jednou z nejúspěšnějších modelek světa. 

Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
26. 3. 2019 • 06:05

Ano ano , nejen ve Svedsku i u nas !!Propadliny nam kradli svaciny i penize a cim byl nekdo vice slabsi duchem i prospechem ,obvykle jiz od prvni tridy terorizoval ty normalni deti a to i psychoterorem.ZDS bylo Trauma - naladove ucitelky i divna sestava "kolektivu"Teprve stredni skola s vykanim mela styl ,uzasni profesori -dodnes cerpam z nastudovaneho ! Vysoka anonymni, sebranka spoluzaku chleba s horcici a cibuli a divnych asistentu -hlavne politicky zaslouzilych. A tim padem na srazy nechodim .je to dobre ty lidi nevidet

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.