Turistická hra KLAPKA, filmová Vysočina poprvé

Pro příznivce fotografování přes mobil má Vysočina Tourism dobrou zprávu. Pro všechny milovníky putování po filmových místech v rámci roku Filmové Vysočiny jsme připravili jednoduchou aplikaci, která udělá z každé vaší fotografie originál a následně vzpomínku z výletů. Sledujte naše webové stránky a již od prvního dubna bude aplikace ke stažení.

Aplikace umožňuje do už v minulosti vyfocené nebo přes aplikaci aktuálně pořízené fotografie přidat filmový rámeček s logem Vysočina filmová. Fotku si můžete dle svých představ upravit, oříznout nebo vycentrovat a ve třetím kroku uložit.

 „Cílem této aplikace bylo dát možnost i amatérským fotografům udělat si hezkou vzpomínku na Filmovou Vysočinu,“ uvedl Tomáš Čihák, ředitel příspěvkové organizace Vysočina Tourism.

Budeme rádi, když s námi budete vaše fotoúlovky sdílet na Instagramu nebo Facebooku. Nezapomeňte připojit hashtag #vysocinafilmova. Aplikace pro mobilní je již dostupná ke stažení. Turistická hra KLAPKA, filmová Vysočina poprvé vás zavede na nejkrásnější, ale také méně známá místa na Vysočině spojená s natáčením filmů a pohádek.

„Tuto aplikaci jednoduchou na ovládání dovede spravovat opravdu každý a mohou díky ní vznikat velmi povedené záběry a především památky na navštívená místa na Vysočině,“ vysvětlila Magdaléna Svatoňová z organizace Vysočina Tourism.Průvodcem po filmových místech bude herec Josef Dvořák, mimochodem rodák z Vysočiny.

Turistickrlisty.cz informoval Ing. Michal Plaček, PR, Vysočina Tourism


(lh,turistickelisty.cz,foto Vysočina Tourism)

PF 2024

29.12.2023 11:15:15

Všem spolupracovníkům, čtenářům a dalším přátelům přeje v roce 2024 vše dobré, pevné zdraví a štěstí nebýt nikdy v nesprávnou dobu na nesprávném místě za redakci webu TuristickeListy.cz autor ...