Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Youtuber Ondra (22) odkopl 13letou přítelkyni: Verunka nechala DĚSIVÝ VZKAZ!

Youtuber Ondra (22) odkopl 13letou přítelkyni: Verunka nechala DĚSIVÝ VZKAZ!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 13 fotografií
rozchod
Na youtubera Ondru Vlčka (22) se snesla ohromná vlna kritiky poté, co se veřejnost dozvěděla, že chodí s teprve třináctiletou Verunkou. Sociální sítě zaplavila spousta komentářů, ve kterých lidé tvrdili, že jejich vztah není vzhledem k věku vůbec vhodný, a někteří se nestyděli Vlčka nazvat pedofilem. Ten nátlak neustál a svou mladičkou přítelkyni opustil s tím, že se k ní vrátí, až jí bude 15.

Na Ondru Vlčka se snesla velká vlna kritiky, komentáře na sociálních sítích připomínaly dobu, kdy se lidé pouštěli do Mariana a Ivy z Výměny manželek Zatímco těm jejich vztah i přes odpor veřejnosti vydržel, youtuber už komentáře na svou osobu neustál a Verunce dal prozatímní kopačky. "Asi jste všichni zaznamenali kauzu ohledně našeho vztahu. Proto jsme se rozhodli si dát pauzu do doby, než Verča dovrší 15 let věku," píše Vlček na sociální síti.

Není to ale jen nenávist ze strany veřejnosti, co ho k tomuto kroku přimělo. "Rozhodli jsme se tak hlavně pod nátlakem rodičů a tisíců lidí po všech sítích. Uvědomili jsme si, že děláme chybu. Stále si ovšem stojím za tím, že jsme žádnou sexuální aktivitu neprováděli," dodává youtuber. Zatímco on nese celou situaci poměrně statečně, Verunka už na tom tak dobře není.

Ačkoliv Vlček na sociální síť napsal, že se na rozchodu domluvili oba, chování Verunky napovídá opaku. "Už je toho tady na mě moc. Končím tady," napsala na svůj profil na sociální síti. Ten pak doplnila o text, který napovídá i tomu nejhoršímu. "Už tady nechci být," napsala si přímo do popisu profilu. Chová se po rozchodu tedy přesně tak, jak by se od dívky jejího věku dalo očekávat. Bojí se snad, že Vlček svůj slib nedodrží a za necelé dva roky se k ní nevrátí? Snad neudělá nějakou hloupost a nesáhne si na život!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy