CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/$ 23.616 -0,24%

CZK/£ 29.364 +0,02%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

26. 03. 2019

0 komentářů

Apple nabídne vlastní kreditní kartu

 

Americká společnost Apple v pondělí večer představila novou službu Apple TV+, inovovanou verzi zpravodajské služby Apple News+ i očekávanou novinku Apple Card. Na nové kreditní kartě spolupracuje Apple s bankou Goldman Sachs a podporuje ji Mastercard.

Loading



 

Kreditní kartou Apple Card bude možné platit všude tam, kde je přijímán systém Apple Pay. Uživatelé budou mít přehled o platbách podle druhu či místa nákupu pouze ve svých mobilních telefonech, třetí strany nebudou mít k datům o útratách přístup.

Apple nabídne kartu bez poplatků a podle vyjádření společnosti navíc s nízkými úroky z překročení limitů. V rámci tzv. cash back bude Apple zároveň uživatelům vracet poplatky z jednotlivých transakcí. Při nákupu zboží od Applu připíše uživateli zpět tři procenta z nákupu, při platbě přes Apple Pay dvě procenta a při použití kreditky Apple Card jedno procento.
Zdroj : ČTK, E15.cz

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

Technologické akcie a iPhone

Technologické akcie a čekání na nový iPhone

Apple před několika dny představil některé nové produkty, na akciích firmy se to ovšem prakticky neprojevilo. Podle odborníků to ale není proto, že by globální technologická firma veřejnost a zákazníky zklamala. Celý technologický segment ale zažívá turbulentní období.

Text: Karel Pučelík

22. 09. 2020


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *