Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Rozdavač rrrozkoše píše: Poslední SMS před smrtí Dana Nekonečného pro eXtra.cz

Rozdavač rrrozkoše píše: Poslední SMS před smrtí Dana Nekonečného pro eXtra.cz
Zdroj:
+ Dalších 18 fotografií
náhlá smrt
Zpráva, která zarmoutila celý taneční svět! Dan Nekonečný zemřel ve věku 52. Redakce eXtra.cz s ním domlouvala obsáhlý rozhovor před pár týdny, který jsme nestihli vydat. Daniel redaktorovi zaslal několik velmi milých a pozitivně naladěných SMS zpráv o tom, jak se mu aktuálně vede a co všechno má ještě v plánu. Zrealizovat své sny bohužel už nestihl

"Právě jsem přiletěl z dalekých krajin, kde jsem rozdával rozkoše," začíná Daniel jednu ze zpráv redaktorovi a těší se z toho, že bude radost rozdávat i v Česku. "A teď musím musím rozdávat slasti v naší vlasti. A mám velký tvůrčí fofr," těší se v SMS zprávě z nových vizí.

Informaci o úmrtí potvrdili zdravotníci a policie. Do jeho domu do ulice Na vrchu vyjížděli kriminalisté i koroner. „Žiju velmi bouřlivý život. Jen těch žen co každý rok mám,“ smál se Dan Nekonečný v posledním rozhovoru, který před třemi týdny dal webu extra.cz.

Daniel zaslal před svou smrtí několik SMS, které naleznete v galerii. Odešel velký talent a muž, který uměl rozdávat hodně pozitivní energii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy