V rámci Unexpected food festivalu v centru Chodov proběhl napínavý souboj třech špičkových kuchařů Mirka Kaliny, Marka Raditsche a Marka Fichtnera.

Tentokrát se místo v porotě ocitli na straně soutěžících a stoupli si za plotnu. Roli asistentek přijaly Jitka Schneiderová, Marta Jandová a Renata Czadernová.

Souboj byl napínavý, ale přátelský. O výsledku rozhodla porota tvořená z návštěvníků Chodova a výsledek byl opravdu těsný. Nakonec vyhrál team Jitky Schneiderové s Mirkem Kalinou rozdílem jednoho hlasu.

Jitka Schneiderová si svoji roli užívala. Doma vaří ráda, už jen proto, že jídlo miluje. Bohužel se vaření nemůže věnovat tak často, jak by chtěla a to díky tomu, že je hodně zaneprázdněná prací. „Díky účasti na této soutěži a Mirkovi Kalinovi jsem se dozvěděla něco nového o chřestu, naučila jsem se novou omáčku a už se těším, jak vychytávky profesionálů doma vyzkouším“ svěřila se Jitka.

Marta Jandová, která tvořila dvojici s Markem Raditschem  se svěřila, že jí doma manžel k plotně moc nepustí. To se teď možná změní, protože byla nadšená kolik vychytávek se na akci naučila.