Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Největší tajemství Dana Nekonečného (†52): S exotickou partnerkou vychovávali dceru!

Největší tajemství Dana Nekonečného (†52): S exotickou partnerkou vychovávali dceru!
Zdroj:
+ Dalších 26 fotografií
potomek
Celé Česko zarmoutila zpráva o náhlém úmrtí zpěváka a tanečníka Dana Nekonečného. Ten opustil tento svět v úterý ve věku 52 let. Jeho show se vyznačovaly ohněm, ohňostroji, třpytkami, záplavou barev a především sexy tanečnicemi. V jednom z klubů, kde vystupoval, se seznámil i se svou manželkou Zuzanou Kardovou, s níž vychovával její dceru Terezu. Ta později stála po boku Nekonečného i při jeho vystoupeních.

Dan Nekonečný, který v úterý za zatím neobjasněných okolností zemřel ve věku 52 let u sebe doma, byl největším šoumenem v Česku, velvyslancem ministerstva lásky, rozdavačem rozkoše a proslulým milovníkem žen. Ne každý tedy ví, že žil dlouhá léta ve spokojeném vztahu. Se Zuzanou Kardovou vychovával dokonce i její dceru Terezu, kterou v pozdějším věku i zaměstnal.

Se Zuzanou Kardovou Daniela Nekonečného seznámila společná kamarádka. Divoký tanečník s nespoutanou duší se zničehonic proměnil ve vzorného muže, který své show už rozjížděl jen na pódiu. Díky Kardové se z něj stal nevlastní otec snědé krásky Terezy.

S Kardovou žil Nekonečný ve společné domácnosti pře patnáct let a pomáhal jí s výchovou Terezy. Ta se v pozdějším věku stala Danielovým doprovodem na koncertech, kde se stejně jako další štíhlé krásky objevovala v odvážných brazilských kostýmech a vedle svého nevlastního otce tančila. Vztah Kardové a Nekonečného se však podle dostupných informací nakonec rozpadl.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy