Na svou sociální síť tentokrát Vančura umístil fotografii zrekonstruovaného pádu, tentokrát ale z budovy Národního divadla. „V ND vyučuji Vančurovy Schody," napsal k příspěvku životní partner herce Jana Ciny a opět tím pobavil své herecké kolegy. 

„A kdy vypíšeš kurz na Zábradlí?" zajímalo herečku Janu Plodkovou (37). „Já umřu!! Naprosto boží! Hlásím se o lekci," napsala pobavená herečka Eva Decastelo (40). Další hvězdy jako Jitka Čvančarová (41) nebo Marie Doležalová (32) zaslaly pod fotografii vysmáté smajlíky. 

Vypadá to, že Vančura svým pádem nejen pobavil své herecké kolegy, ale také rozjel nový trend. O pád „na Vančuru" se teď pokoušejí i jeho kamarádi a své výsledky mu zasílají prostřednictvím sociálních sítí. A někdy se zadaří, a dostanou zpětnou vazbu přímo od Vančurova přítele, Jana Ciny. Je to o nášlapu a o skluzu a kvalitních materiálech... držíme palce, talent máte," motivuje své kamarády Cina. 

Herečka Ester Geislerová (35) v komentářích ponouká Vančuru, aby svůj pád zopakoval i v budově České televize na Kavčích horách, kde měl se schody v minulosti problém i prezident Miloš Zeman (74). Vypadá to, že sjíždět schody „na Vančuru" od teď nebude žádná ostuda, ale umění.

VIDEO: Pád Cinova přítele Vančury na Lvech: Schody sjel po břiše!

Video
Video se připravuje ...

Pád Cinova přítele Vančury na Lvech: Schody sjel po břiše! Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát Chcete 4 000 Kč na sport?

Fotogalerie
32 fotografií