Interpret poměrně jednoduchého, ale zatraceně chytlavého hitu Baby, Justin Bieber, si na sociální síti postěžoval, jak náročný byl – a stále ještě je – jeho život superhvězdy. Fanoušci po něm totiž chtějí, aby se zase vrátil na pódia, zpíval, a co víc, nahrál nové album. Jenže on byl podle svých vlastních slov na svém posledním turné velice nešťastný, a to se pak odrazilo i v jeho hudbě a v jeho vystupování.

„Nyní jsem se zaměřil na to, abych napravil několik hluboce zakořeněných problémů, které má většina z nás. Soustředím se na to, abych se nerozpadl, abych dokázal udržet své manželství a stát se otcem, jakým bych chtěl být,“ napsal Justin na instagram - a touto nenápadnou poznámkou rozpoutal peklo.

Vzhledem k tomu, že Hailey (22) byla v minulých týdnech několikrát viděna u ženského lékaře, mají její návštěvy „gyndy“ pro všechny Justinovy příznivce jen jediné vysvětlení: krásná dcera herce Stephena Baldwina (52) je zkrátka v jiném stavu.

Všechno najednou dává smysl. Nejen časté Justinovy výkyvy nálad, i v pětadvaceti je na to, aby se stal otcem, poměrně nevyzrálý a často si musí chodit pro rady k rodinnému pastorovi, ale i fakt, že si před několika dny s Hailey koupil veliký dům za 8,5 milionu dolarů (což je něco málo přes 191 milionů českých korun). Ideální místo, kde by mohly vyrůstat jejich děti!

„Hudba je pro mě velmi důležitá, ale nic není důležitější než moje rodina a moje zdraví,“ zdůraznil Justin, který se ke spekulacím a hlavně hromadícím se gratulacím k početí miminka více nevyjadřoval.

Přesto, že se v médiích o těchto mladých manželech neustále objevují rozporuplné informace (jednou jsou na pokraji rozvodu, potom spolu laškují v parku nebo na pláži, vzápětí zase psychicky labilní Justin pláče v autě a Hailey ho znuděně pozoruje), vypadá to, že je jejich budoucnost konečně zalitá sluncem. Pokud tedy Justin vyhraje nad svými vnitřními démony...

VIDEO: Justin Bieber se před lety rozplakal na udílení MTV Music Video Awards.

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber se rozplakal na udílení MTV Music Video Awards. Youtube

Fotogalerie
45 fotografií