Hlavní obsah
Článek

Snoubenec zpěvačky Jennifer Lopez (54) Alex Rodriguez (43) čelí dalšímu nařčení. Někdejší Playmate a britská glamour modelka Zoe Gregory (44) se nechala slyšet, že jí v době mezi koncem loňského prosince a letošního ledna posílal sexuálně laděné zprávy, chtěl po ní „sexy videa“, navrhoval sex ve třech a poslal jí fotku svého penisu.

„JLo je úžasná a tohle si nezaslouží. V době, kdy se s ní chystá oženit, po mně (Alex) chtěl erotická videa, žádal mě, abychom se sešli a chtěl, abych řekla i dalším holkám,“ řekla žena magazínu The Sun s tím, že „to prostě není fér“. Kolik je na tom pravdy, těžko říct. Každopádně je zvláštní, že se Gregory ozvala až poté, co vyšlo najevo, že A-Rod, jak se bývalému vrcholovému sportovci přezdívá, požádal JLo o ruku. O tom, že se slavnou zpěvačkou chodí, ví celý svět už dva roky.

Nejde přitom o první obvinění, kterému bývalý hráč baseballu v poslední době čelil. Krátce poté, co zpěvačce navlékl prsten, jej další bývalý baseballista José Canseco obvinil, že měl aféru s jeho exmanželkou Jessicou. „Chudinka, vůbec netuší, jaký ve skutečnosti je,“ napsal na sociální síť na adresu JLo.

Jeho bývalá žena však románek s Rodriguezem vzápětí popřela, slova exmanžela označila za lži. „Alexe znám mnoho let, ale už pět roků jsem ho neviděla. Rozhodně s ním nespím,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám