Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smrt Dana Nekonečného (†52): Tajil VÁŽNOU NEMOC, místo léčby se topil v alkoholu!

Smrt Dana Nekonečného (†52): Tajil VÁŽNOU NEMOC, místo léčby se topil v alkoholu!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 24 fotografií
Zpověď bývalky
Příčina náhlé smrti Daniela Nekonečného (†52) zůstává záhadou. Ministra rozkoše našli bez známek života v koupelně domku, který si pronajímal v pražských Řeporyjích. Ačkoliv to nedával najevo, bojoval s vážnou nemocí, kterou prý místo prášků léčil záplavou alkoholu.

Třpytivý bavič a ministr rozkoše Daniel Nekonečný (†52) je po smrti, jeho bezvládné tělo našli v úterý dopoledne v koupelně jeho pronajatého domku v Praze. Navenek byl samý úsměv, své soukromí si ale bedlivě střežil. Snad ze všech nejlépe ho znala expřítelkyně Zuzana Kardová, s níž žil dlouhých 19 let.

Před pěti lety se sice rozešli, Kardová ale vazby s Nekonečným nezpřetrhala. Potvrdila známou informaci, že zpěvák trpěl epileptickými záchvaty. „Bohužel se neléčil léky, co měl předepsané od lékaře. Jel si svou. Myslím, že za jeho smrtí bude hodně alkoholu," svěřila Kardová webu Blesk.cz.

"Dan žil naplno a nic nerespektoval. Musela jsem před pěti lety od něj odejít, i když Dan vždycky říkal, že to spolu doklepeme do smrti. Nedoklepali. Pořád to nedokážeme pochopit. Navíc jsem žila asi kilometr od něj, stačilo, kdyby zavolal, napsal, že něco potřebuje, dávám si to za vinu," dodala zdrceně. Společně vychovávali dceru Terezu (29), kterou má Kardová z předchozího vztahu.

V pražských Řeporyjích asi tři hodiny zasahovali kriminalisté kvůli podezření na cizí zavinění. „Kriminalisté na místě známky cizího zavinění nezjistili, přesnou příčinu úmrtí určí až soudní pitva,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy