Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Výměna manželek: Přehnaně žárlivý Pavel zakazuje Markétě navštěvovat kadeřníka!

+ Další fotografie
Markéta z Výměny manželek má velké trápení a svěřila se náhradnímu partnerovi. Sdělila mu, že její přítel Pavel je velký žárlivec a spoustu věcí jí zakazuje.

První rodina žije ve městě Jirkov na severozápadě Čech v bytě 3+1. Tvoří jí mladá Markéta (22) s přítelem Pavlem (36) a společně vychovávají Dominika (3), Markétu (1,5) a Tadeáše (7 měsíců). Druhou rodinu tvoří Andrea (48), Milan (42) a dcera Adriana (10). Společně žijí v Horním Jiřetíně v pronajatém rodinném domě.

Náhradní partneři v Horním Jiřetíně žijí celkem v poklidu. Pak ale přijde zvrat, když se dozvídají, co se děje na protější straně. Pavel kvůli jeho příšerné žárlivosti chce znenadání ukončit celé natáčení. Markéta je z celé události rozhozená.

Milan se pokouší uklidnit Markétu. Ta během jídla začne mluvit o tom, jak se k ní Pavel chová. Není vůbec nadšený, když Markéta někam jde. Milan tvrdí, že by jí Pavel měl dát větší volnost. Mladá maminka se také rozpovídá o tom, že od té doby, co začala žit s Pavlem nenavštívila ani kadeřníka. Žárlivý přítel nechce, aby si stříhala vlasy. Co ještě Markéta musí podstupovat? To vše se dozvíte v premiérovém dílu Výměny manželek na Nově.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy