Dáda Patrasová se na své sociální síti prezentuje jako „The Queen", tedy královna. A možná by se s jejím tvrzením dalo souhlasit, mezi celebritami totiž definitivně boduje největší mírou nevkusu a bizarností. 

Od doby, kdy se do práce na instagramu zapojil i její italský milenec Vito, přistávají na její sociální síti stále podivnější a podivnější příspěvky. Zaujal třeba Dádin obličej přes celou Vltavu, nebo její obličej jako další Měsíc. U příspěvků navíc chybí jakékoliv vysvětlení, jestli si zpěvačka jen střílí sama ze sebe, nebo to myslí vážně. Bohužel to vypadá na druhou variantu. 

Především poslední dva příspěvky bývalé královny dětských srdcí rozvášnily diskuze. Na jednom z nich drží ruka střep s odrazem Dádina obličeje. „Dádo, nezklamala jste," píše jeden z fanoušků. Tohle vidět v mém zrcadle po ránu, tak odpadnu s infarktem. Myslím to vážně," hodnotí umění Patrasové další.

V diskuzi se najdou ale i vskutku bizarní vzkazy. „S tímto střepem bych se velice rád i podřezal," napsal jakýsi podivín, který buď Patrasovou až fanaticky zbožňuje, nebo si z ní také jen utahuje. „Moje druhá maminka. Miluji, jak je Dádinka kreativní. Jako student umělecké školy musím fakticky smeknout," napsal na svůj profil.  Já už ani nevím, jestli si s tím všichni děláte srandu, nebo to myslíte vážně," kroutí hlavou jeden z jeho kamarádů. 

Ve svém zatím úplně posledním příspěvku se Dáda prezentuje jako robot. Na fotce má půlku obličeje a druhou tvoří zase součástky, které skoro připomínají vnitřek filmového Terminátora. Fanoušci tak už nemají absolutně slitování. „Tak s tímhle si už Vito hodně ulít," rýpl si do italského milence jeden z nich. „Už mi začíná být líto, jak ji všichni ze srandy chválí a ona tomu věří," komentuje i velkou záplavu falešně pozitivních komentářů jeden z diskutujících.

„Co je moc, to je moc," zaznělo celkem trefně z úst jiného pozorovatele a uhodil hřebíček na hlavičku. Možná by se měla Dáda zamyslet a přenechat správu účtu externí agentuře, nebo prostě odříznout od profilu milence Vita, který má podle ní bizarní příspěvky na svědomí. Zpěvačce rozhodně dobrou reklamu nedělá. 

VIDEO: Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil! David Turek