Šeptači začali naplno terorizovat hrdiny The Walking Dead. Po slavnostech, které si užívali, je čekalo krvavé vystřízlivění. Vůdkyně Šeptačů Alfa se rozhodla po útěku své dcery Lydie pomstít a exemplárně zabít 10 nepřátel z řad hrdinů.

Nechala jim uřezat hlavy a odstrašujícím příkladem jimi označit hranici území své skupiny lidí mimikujících nemrtvé v jejich kůži. Když zbytek hrdinů našel zohavené ostatky svých blízkých, většina z nich propukla v pláč.

Seznam mrtvých

Na kůlech byla nabodnutá zombifikovaná a stále se hýbající hlava Ozzyho (vůdce Loupežníků), Aleka (parťák Ozzyho), D.J. (bývalý Spasitel), Frankie (jedna z Neganových manželek), Tammy Rose (stařenka z Hilltopu), Rodney (mladík z Hilltopu), Adeline (dívka z Hilltopu), Enid, Tary a Henryho.

Kromě řady vedlejších postav byly zabity dvě velké hrdinky seriálu – Tara a Enid, které nyní fanoušci oplakávají nejvíce. Adoptovanému synovi Carol a krále Ezekiela byla v deváté sezóně věnována velká pozornost, takže i jeho smrt diváky zasáhla.

Carol přišla už o čtvrté dítě

Také proto, že jde již o čtvrté dítě, o které prokletá Carol přišla. Aktuální série skončí příštím 16. dílem nazvaným The Storm (Bouře). V něm se budou muset hlavní hrdinové utkat s krutou zimou, která je postihne. 10. sezóna bude mít premiéru v říjnu.

Fotogalerie
116 fotografií