Vysílačem na Ještědu skrz naskrz. Projděte se s Adamem Gebrianem zázemím technicistního unikátu

Hotel, restaurace, jejich zázemí i samotný vysílač. Tam všude nechal nahlédnout popularizátor Adam Gebrian při prohlídce slavného hyperboloidu na Ještědu. Podívejte se na záznam videostream, který se konal jako součást Audioportu, společného vysílání Radia Wave a slovenského Rádia_FM právě z Ještědu.

Ještěd Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Videoprohlídka byla součástí projektu Audioport, který vysílá Radia Wave a slovenského Rádia_FM. Následuje tříhodinový vysílací blok přímo z Ještědu. Moderátoři Veronika Ruppert a Paľo Hubinák se s Dinou Štěrbovou a Radkem Jarošem baví o současném stavu domácího alpinismu nebo vztahu mladých lidí k horám a horolezectví.

Horský Audioport z Ještědu: jak se mění vztah Čechů a Slováků k horám a turistice?

Číst článek

Dan Merta, kurátor výstavy a knihy Ó HORY, Ó HORY, Ó HORY, s členem ateliéru Olgoj Chorchoj Jurajem Smoleněm zhodnotí historii a kontext česko-slovenské horské architektury.

Jiří Malík, který na Ještěd přijel na kole, se zaměří na ochranu přírody. Závěrečný blok bude patřit výletnicí Viktorce Hlaváčkové a  milovníkovi Tater Jožo Kubánimu, udržitelné cestování, travel blogging nebo turistiku jako životní styl.

Audioport můžete ladit v digitálním rádiu DAB+, na satelitu, v televizi a prostřednictvím webu wave.cz/live

Radio Wave Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme