Hlavní obsah
Článek

V kostele sv. Ludmily v Horních Počernicích se rodina a přátelé naposledy rozloučili se zpěvákem Robertem Hlavatým. Velekněz z poslední verze muzikálu Jesus Christ Superstar, muzikant, moderátor pořadu Rockparáda a hlavně skvělý člověk a statečný bojovník se po dlouhém boji s rakovinou rozloučil se životem minulé úterý krátce po půlnoci.

Boj se zákeřnou nemocí byl pro Roberta během na dlouhou trať. Před pěti lety, kdy byl také jedním ze soutěžících v soutěži Hlas Česko Slovenska, se zdálo, že nad rakovinou zvítězil. Bohužel se ale vrátila. 3. března ho přítelkyně Iluš Vojtíšková přivezla z nemocnice domů a jen dva týdny poté navždy odešel.

Kromě Iluš po něm budou truchlit dvě dcery, Markéta a Míša, manželka Renata, rodiče i spousta kamarádů, které díky své přátelské povaze během života nasbíral. Rozloučit se přišli také Robertovi muzikáloví kolegové Kamil Střihavka a Genny Ciatti. Na přání Robertovy maminky se konala zádušní mše. Kostel sv. Ludmily byl pro zpěváka významným místem. Byl zde pokřtěn a v kostele také vstoupil do manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám