Další poděkování a dárky. Studentka, která pomáhala u nehody, dostala stříbro a krystaly
Studentka Markéta Petrová se starostkou Jirkova. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Studentce Střední zdravotnické školy v Chomutově Markétě Petrové, která za začátku roku pomáhala při záchraně životů po dopravní nehodě v Jirkově, poděkovala za její čin také starostka Jirkova. Markéta tentokrát dostala i několik dárků.

Starostka Jirkova Darina Kováčová osmnáctileté slečně předala za město stříbrné náušnice a přívěsek s modrými krystaly vyrobenými v Preciose a ještě několik dalších dárků. Radnice tím osmnáctileté Jirkovance vyjádřila dík za obětavý čin. Šperky se dívce moc líbily, pochvalovala si, že jsou mimo jiné i v její oblíbené barvě.

Markéta Petrová na konci ledna pomáhala u dopravní nehody, která se stala v centru Jirkova. Auto tady srazilo ženu a dvě děti. Markéta se konkrétně postarala o zraněné děti, ženě poskytoval v tu chvíli pomoc už někdo jiný

„Říká se, že dnešní mladí lidé nevěnují pozornost svému okolí, ty jsi dokázala, že to není vždycky pravda. U nehody jsi rychle zakročila, toho si moc vážíme,“ poděkovala zachránkyni starostka.

Už minulý týden poděkoval Markétě za její obětavost také náměstek chomutovského primátora pro oblast školství Milan Märc. Ten studentku navštívil přímo ve škole v její třídě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru