OBRAZEM: Unikátní fotky čerstvě narozeného telátka v Eurosafari. Návštěvníci ho ale zatím vidět nemohou
Čerstvě narozené tele se staví na nohy. Zdroj: facebook/zoopark
Zajímavosti

Chomutov – Je to roztomilost sama. Chovatelka Petra Zálešáková zachytila první chvíle života čerstvě narozeného telátka skotského náhorního skotu v chomutovském zooparku.

Mládě ještě ani nestačilo oschnout a už se staví samo na nohy. Na další fotografii je již po boku své matky. Pracovníci zooparku prozradili, že nový přírůstek je holka a narodila se čtyřleté samici Radce.

Pokud byste tohle roztomilé telátko chtěli vidět na vlastní oči, musíte si ještě nějaký čas počkat. Přišlo totiž na svět v Eurosafari, a to zatím není návštěvníkům po zimě přístupné. Oficiální zahájení jízd Safari expresem plánuje zoopark na Den Země, tedy na 20. dubna.

2703tele1

2703tele3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru