Zádušní mše se konala v kostele, kde byl Robert kdysi pokřtěn a též se zde ženil s manželkou Renatou. Proto rodina trvala na tom, aby ho na jeho poslední cestě vypravili právě z kostela sv. Ludmily. Zhroucenou maminku utěšovala právě manželka Renata a jeho přítelkyně Ilona, která při něm stála v jeho nejtěžších chvílích. Nechyběla sestra Roberta a jeho dvě dcery. 

Ze známých tváří, se kterými se Hlavatý na divadelních jevištích potkával, dorazilo pouze pár lidí. Kamil Střihavka (54), dlouholetý představitel Ježíše, přišel s utrápeným výrazem. Objevil se kolega z muzikálu Jesus Christ Superstar Jan Urban známý i ze Sestry v akci, Legendy jménem Sherlock či Carmen a dorazila také zpěvačka Geny Ciatti (26).

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Hlavatého Ale Brunclík

Další kolegové a známí, kteří kamaráda oplakávali na sociálních sítích, mezi smutečními hosty chyběli. Při vynášení rakve z kostela ho kolegové, se kterými hrál, vyprovodili písní. Pak byla rakev s ostatky odvezena na místní hřbitov a bude uložena do rodinné hrobky.

Dlouhá nemoc, které Hlavatý podlehl, se projevila i na jeho kariéře, kterou musel v posledních letech omezit. I tak se před pěti lety přihlásil do soutěže Hlas Česko Slovenska. „Já jsem to vzal z gruntu jako Karel Gott. Takže nejdřív škola, elektrikář. Ale nenaplňovalo mě to, tak jsem začal víc zpívat. V 41 letech se mi udělala boule na krku a lékaři mi diagnostikovali rakovinu. Následovaly chemoterapie. Přehodnotil jsem žebříček hodnot, začal jsem si vážit každého dne,“ řekl tehdy v medailonku o sobě.

VIDEO: Zemřel zpěvák Robert Hlavatý (†50): Svým příběhem zaujal i v Hlasu!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel zpěvák Robert Hlavatý (†50): Svým příběhem zaujal i v Hlasu! Nova TV

Fotogalerie
38 fotografií