Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

PEKLO JMÉNEM KOT LAKHPAT: Heroinová Tereza při vstupu mezi vězně ukázala tělesné otvory

Tereza Hlůšková
Zdroj: youtube.com
+ Dalších 66 fotografií
fotky z cely
Pašeračka heroinu Tereza Hlůšková má za sebou první týden trestu. Bez 7 dnů ji ještě čeká 8 let a 8 měsíců ve vězení Kot Lakhpat. Navíc je možné, že po odvolání jí bude trest ještě navýšen. Jak vypadá vstup do věznice? A jaký zde panuje režim? Podívejte se na unikátní fotky.

Svléknout se do naha. Udělat několik dřepů, vystrčit zadek, otevřít pusu. Tak vypadá vstupní prohlídka, když jdete do basy. Pokud jste žena, tak vás prohlíží ženský personál.

Podobnou prohlídku má za sebou také česká pašeračka Tereza Hlůšková Za pašování heroinu byla v Pákistánu odsouzena na 8 let a 8 měsíců Český stát usiluje o to, aby si část trestu mohla odpykat v Česku. Ale je jisté, že to nebude hned. Navíc státní zástupce se proti rozsudku odvolal a považuje pro Češku doživotí.

Ve věznici Kot Lakhpat je zavřeno téměř 4 tisíce vězňů, drtivou většinu tvoří muži. S těmi ale Hlůšková do styku nepřijde. Je umístěna v ženské části věznice Pákistán v současné době hodně usiluje o to, aby se podmínky v ženské věznici vylepšily. Už jen kvůli tomu, že v Kot Lakhpat je i několik cizinců.

Kdyby jste tu neseděli za pašování drog, tak byste si možná řekli, že věznice připomíná internátní zařízení ve středověkých kulisách. Vstává se v 5 hodin ráno, oběd je v 11 hodin. Pokud ženy nemají od bachařů zadanou práci, mohou se družit a klábosit. Za některými odsouzenými ženami chodí i děti. Jsou i případy, že do kriminálu se dostane těhotná žena

Přes den se ženy mohou pohybovat mimo celu. Po 16. hodině volnější režim končí, ženy se vrací na celu a přes noc se jednotlivé kóje zamykají.

Tereze Hlůškové byly při vstupu do vězení zabaveny předměty, které by jí mohly ublížit. Přišla o zrcátko a příbor. Panovaly obavy, aby si neublížila. Také se kontroluje, zda u sebe nemá léky a narkotika.

Také v Kot Lakhpat vládnou peníze, i když se jedná o kriminál. Když platíte, máte výhody - více jídla, více soukromí, dostanete se například k cigaretám. Ale musíte si vybudovat důvěru a vazby na ty, kteří jsou v tomto pekle s vámi. A to pro je pro cizince složité. Pákistánská média psala, že Tereza přijala islám. To je první krok k tomu, jak mezi místní zapadnout. Podívejte se na unikátní snímky, jak se žije v Kot Lakhpat.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy