Lákají vás módní mola? Zúčastněte se castingu do nejprestižnější modelingové soutěže
Loňský casting v Teplicích. Foto: e-deniky.cz
Co se chystá

Děčín - Agentura Elite Prague vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2019. Castingy se budou konat ve dnech od 1. do 15. dubna v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Chybět nebude ani OC Centrum Pivovar v Děčíně, kde se casting uskuteční 15. dubna od 15 hodin.

Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorkou soutěže je topmodelka Denisa Dvořáková, která bude provázet všemi castingy. Ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány k projektu říká: "Je skvělé mít za sebou téměř tři dekády tak úspěšného projektu, jakým je Elite Model Look v České a Slovenské republice. Schwarzkopf Elite Model Look odstartoval historicky největší počet skvělých modelingových kariér v našich zemích. Rozšíření působnosti soutěže o mužskou divizi přineslo širší záběr v oslovování mladé generace a vyhledávání talentů. Těší mě důvěra, kterou nám na castinzích každý rok projevují tisíce nových tváří, a zároveň nás to zavazuje ke splnění očekávání v oblasti managementu kariér vybraných finalistů“.

Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu, časopis Elle pro dívky a Elle Man pro kluky. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowentafor Elite Model Look, dekorativní kosmetiky ARTDECO a dalších značek od experta na krásu e-shopu s kosmetikou PROFISKIN.cz. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci společnosti Rowentana vybraných castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost.

Podívejte se na naše video z castingu v roce 2018

https://www.youtube.com/watch?v=KYzIMs2lsqE

Ve většině měst předvedou modelky agentury EliteModel Management Prague nové trendy v oblasti účesů a barev prorok 2019 – Schwarzkopf Looks. Nové trendy zvěčnil známý fotograf Armin Morbach. Všichni zájemci, i z řad doprovodu či přihlížejících, kteří si chtějí nechat poradit s péčí o vlasy, mohou absolvovat zdarma analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.

Do 14 dnů po skončení castingů budou kontaktováni všichni, kteří postoupí do semifinále, jenž se bude konat v červnu v Praze. Vybrané dívky a mladí muži se v srpnu zúčastní finále, které se uskuteční ve Španělském sále Pražského hradu. Vítězka a vítěz národního finále odcestují na 36. ročník světového finále Elite Model Look.

Prostřednictvím Elite Model Look byly objevené mnohé známé tváře z titulních stran světových módních časopisů. Soutěž pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti,jako jsou např. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Linda Vojtová (světová vítězka Elite Model Look 2000), Denisa Dvořáková (světová vítězka Elite Model Look 2006),Eva Klímková (světová vítězka Elite Model Look 2013), Barbora Podzimková (světová vítězka Elite Model Look2014) či Jana Tvrdíková (světová vítězka Elite Model Look 2016).

Díky struktuře soutěže se každá vítězka a vítěz národního finále účastní mezinárodního finále, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po mole a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem, na jehož konci porota sestavená ze známých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite. Finalisté získávají garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 730.000 EUR.

V České republice a na Slovensku se soutěž Elite Model Look organizuje od roku 1992.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru