MICHAL KRIŽÁNEK – seminář: Hrával som FUTBAL

Michal Križánek

Hvězda mezinárodní IFBB, v IFBB Elite Pro závodící, Michal Križánek byl o víkendu spolu se svým trenérem Alexanderem Hlobikem hostem na trenérském kurzu v Činkáreň Čambal. Michal je aktuálně necelé 4 týdny před první letošní soutěží, kde se pokusí navázat na úspěšný rok 2018. V tom se z Michala stala hvězda světového formátu, když si jej na exhibici zvali i do daleké Indie. Hlavně se však stal oblíbencem Arnolda a zvítězil na historicky prvním MS profesionálů IFBB Elite Pro.
Michal Križánek v neděli kromě semináře stihl také trénink v Činkáreň Čambal. Po něm následovalo setkání Asociácie Elite Pro, kde profesionálové spolu s Alexanderem Hlobikem, Igorem Kopčekem a Milanem Čížkem řešili věci spojené s jarní sezónou. Kromě Michala byli přítomni také Lumír Štefek, Míša Kohutová, Adéla Ondrejovičová, Eva Bániková a Alžběta Peťková.

Seminář

Seminář Michala a trenéra Hlobika se odehrával v pozitivním duchu. Účastníci kurzu na Michala chrilili všechny možné otázky, na které Michal ještě neodpovídal. Ze semináře jsme se dozvěděli takové informace, jako že Michal býval fotbalista, vlasy si nechává, aby měl větší hlavu, nebo kolik jídla si bere sebou například na cestu do Bratislavi, kterou absolvoval tento víkend. Michal Križánek na semináři opravdu prozradil plno věcí. Jediná věc, kterou neprozradil, jsou jeho slabiny. O těch se totiž nemluví.
Výborné otázky šly také směřem k Alexanderovi Hlobikovi. Ten se musel zamýšlet nad tím, jak často musí odmítat nové potenciální klienty a proč vůbec trénuje lidi, proč ho tato činnost baví a motivuje. To byl pro mě osobně vrchol semináře. Dozvíte se tedy opravdu zajímavé informace, o kterých se ne často mluví veřejně.

Video Michal Križánek & Alexander Hlobik