Smart Booster rozšíří Wi-Fi signál modemu O2 Smart Box. Stát bude 49 Kč měsíčně

7
Smart Booster rozšíří Wi-Fi signál modemu O2 Smart Box. Stát bude 49 Kč měsíčně
  • Operátor O2 začne v průběhu dubna nabízet zařízení O2 Smart Booster
  • Ten rozšíří rychlou Wi-Fi z chytrého modemu O2 Smart Box ještě dál, a je tak ideálním řešením pro velké rodinné domy, rozlehlé byty i firemní objekty
  • O2 Smart Booster si mohou zájemci pořídit od 49 korun měsíčně

Vyslyšeli jsme přání našich zákazníků, kteří chtěli pokrýt kvalitní Wi-Fi i větší prostory a zároveň nechtěli ručně přepínat mezi různými Wi-Fi sítěmi. Proto jsme se rozhodli vyvinout O2 Smart Booster. Na vývoji O2 Smart Boosteru jsme spolupracovali s firmou SoftAtHome, zkušeným partnerem, který je špičkou na evropském trhu v oblasti firmwaru a firmou Kaon, která je naším dodavatelem hardwaru,“ říká Roman Bacík, ředitel produktového marketingu mobilních služeb ve společnosti O2.

Nastavení O2 Smart Boosteruje je dle o2.cz velmi snadné. Díky funkci Smart Wi-Fi si uživatelé nemusí domácí síť složitě instalovat a přepínat se ručně mezi jednotlivými zdroji Wi-Fi signálu. Stačí O2 Smart Booster zapojit, stisknout tlačítko WPS a vše důležité, název sítě, heslo, zabezpečení, zmiňované zařízení nastaví samo. Funkce Mesh navíc umožní propojit více O2 Smart Boosterů, a pokrýt tak Wi-Fi sítí i velmi rozlehlé prostory. „Jednoduše řečeno, několik O2 Smart Boosterů se k sobě automaticky připojí, navzájem spolu komunikují a uživatel neřeší, zda je zrovna připojen k některému z nich či k O2 Smart Boxu. Uživatel se volně pohybuje mezi zařízeními a využívá bezdrátové připojení,“ vysvětlují produktoví manažeři O2 Miloslav Mikulčík a David Hauer. Díky dvěma LAN portům je k zařízení možné připojit počítač či O2 TV set-top box.


Jedna aplikace pro všechna zařízení

Tak, jako u všech zařízení z rodiny chytrého modemu od O2, je možné i O2 Smart Booster ovládat jednoduše pomocí aplikace O2 Smart Box pro Android a iOS. „Funkce rozšířené reality AR Wi-Fi v telefonu navíc zákazníkovi najde vhodné místo pro umístění Smart Boosteru. Ten, kdo podporovaný telefon pro tuto funkci nemá, může najít správné místo pro zařízení díky ukazateli síly signálu v aplikaci,“ doplňuje Mikulčík.

Stáhnout O2 Smart Box

Google Play App Store

Diskuze ke článku
Pesedm
Těma přídavnýma zařízeníma to je dobře vypočenej business.
Když bude mít zákazník všechny ty zařízení k tomu, tak za chvilku bude platit tisíce..
a o to tu jde :D
Fox
Přesně pro pitomce co chtějí platit další měsíční paušál a přitom stačí koupit jen booster signálu.
Janek
Tak jako obvykle, dostatečná chvála bez jakýchkoliv technických údajů? Jaký je dosah s ještě vyhovující silou signálů, 5 metrů/ 100 m nebo 1 km? A jaký musí být vstupní signál, aby to mělo smysl. Takhle to vypadá jako špatná reklama a nebo se výrobce a provozovatel stydí a nechce prozradit pravdu?
LujzS
Je to uvedené na splátky.. Ale klidně si to můžeš koupit za hotové a neplatit nic přečti si to pořádně.. žádný měsíční paušál .. pud to splácíš a nebo si to koupíš.. mozek kluci mozek...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze