Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strážmistr Topinka - Zločin v kostele

29. 03. 2019 | Televizní tipy
Premiéra volného pokračování seriálu Doktor Martin tentokrát v hlavní roli s policistou Tomášem Topinkou, který v podhorském městečku Protějov řeší malé případy ve velkém stylu.

V seriálu Strážmistr Topinka - Zločin v kostele hrají: R. Mikluš, J. Bartoška, J. Boková, V. Freimanová, M. Steinmasslová, J. Hájek, M. Taclík, M. Cimerák, B. Farkaš a další. Scénář H. Trojánek a T. Končinský. Kamera M. Holman. Režie P. Zahrádka (Premiéra)

V protějovském kostele se ztratil jeden z barokních obrazů s vyobrazením Křížové cesty. Krádež vyšetřuje nadporučík Vébr (M. Taclík) z ostravské kriminálky a Topinka (R. Mikluš), jenž mu asistuje, začne s výslechy místních spoluobčanů. Vébr zatím zpovídá lékárnici Kunešovou (M. Strážmistr TopinkaSteinmasslová), která večer před krádeží hrála s farářem v kostele vědomostní kvíz. Odcizený obraz se záhy najde v zastavárně.

Policisté ze seriálu Strážmistr Topinka - Zločin v kostele tam dokonce naleznou téměř polovinu obrazů z křížové cesty, které zde údajně donáší nějaká žena. Při srovnání maleb se ale zjistí, že v kostele visí už jen jejich nepříliš povedené kopie. Farář při výslechu tvrdí, že o ničem nevěděl. Lucie (J. Boková) Tomášovi poradí, aby ohledně padělaných kopií kontaktoval svého bratra Reného. Ten mu vytipuje možného podezřelého falzifikátora – výtvarníka Kabáta. Topinka s bratrem malíře navštíví a vidí, že zrovna maluje další z obrazů z cyklu křížová cesta. Ten se ale brání, že to dělá na zakázku. Topinka musí tedy vypátrat skutečné objednatele. Nakonec přece jen přijde na jednu stopu a dostane také nabídku do Ostravy na kriminálku. Jak na to ale bude reagovat Lucie?

Seriál Strážmistr Topinka - Zločin v kostele můžete sledovat 29. 3. 2019 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Strážmistr Topinka - Zločin v kostele:

Strážmistr Topinka - Zločin v kostele
Strážmistr Topinka - Zločin v kostele
Strážmistr Topinka - Zločin v kostele
Strážmistr Topinka - Zločin v kostele
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc