Pár spolu Nicolas Cage a vizážistka Erika Koikeová tvořili už od dubna loňského roku a v sobotu do toho neplánovaně „praštili" v Las Vegas. Hollywoodský herec po svatbě ale údajně rychle vystřízlivěl, začal svého činu litovat a ve středu podal žádost o anulaci.

Hlavním důvodem anulace jsou podle Caige postranní úmysly jeho „vyvolené", které prý šlo jen o peníze. Ve videu, které zveřejnil britský Daily Mail, huláká těsně před svatbou herec na všechny strany, že mu Erika vezme všechny jeho peníze. Podle svědků působil značně společensky unaven. 

Pro Nicolase Cage se jednalo už o čtvrtou svatbu. V prvním manželství žil s herečkou Patriciou Arquetteovou (50) od roku 1995 do roku 2001. O rok později si vzal za ženu dceru rock'n'rollového krále Elvise Presleyho, Lisu Marii Presleyovou (51). S tou mu ovšem manželství zkrachovalo už po třech měsících. Nejdelší manželství měl se svou zatím poslední ženou, Alicí Kimovou, kterou si vzal v roce 2004 a žili spolu až do roku 2016. 

Jeho anulace po čtyřech dnech se zapíše do historie jako jedno z nejkratších manželství v showbyznysu. Pomyslné prvenství ovšem drží zpěvačka Britney Spearsová (37), která si podobným způsobem jako Cage neplánovaně vzala ve Vegas svého kamaráda z dětství, Jasona Alexandra. Po 55 hodinách bylo jejich manželství anulováno. 

Fotogalerie
42 fotografií