"Nejdůležitější čísla - policie, hasiči a márnice," Addamsova rodina je zpátky, tentokrát animovaná!

"Nejdůležitější čísla - policie, hasiči a márnice," Addamsova rodina je zpátky, tentokrát animovaná!
Addamsova rodina | MGM
Plakát na nový kreslený film potvrzuje, že se animátorům podařilo zachytit jedinečnost a divnost celé rodiny poměrně výstižně. Hlasy hlavním hrdinům v originálním znění propůjčí Oscar Isaac (Gomez Addams), Charlize Theron (Morticia Addamsová), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addamsová), Finn Wolfhard (Pugsley Addams), Nick Kroll (strýc Fester), Bette Midler (babička Addamsová) a Allison Janney (padouch Margaux Needlerová).
Nick Kroll, Bette Midler, Charlize Theron, Finn Wolfhard, Oscar Isaac
Addamsova rodina | United Artists Releasing
Režiséry jsou Conrad Vernon a Greg Tiernan, autoři hodně svérázného animáku Buchty a klobásy. Jejich nový snímek by měl vycházet z původních kreslených vtipů od Charlese Addamse, který příběhy Addamsových vydával v časopise The New Yorker a to od roku 1938 až do své smrti.
„Greg a já jsme vždy byli fanoušky všech starých verzí Addamsovy rodiny,“ uvedl na adresu nového snímku Vernon. „Když jsem dostali příležitost snímek natočit, propukli jsme v nadšení, že můžeme udělat něco nového. Vyšli jsme proto z originálních obrázků Addamse a rozhodli se vyprávět příběh toho, jak se Gomez a Morticia potkali, jak si kupovali dům a založili spolu rodinu.“

Jak moc se filmařům jejich záměr vydařil, to se přesvědčíme 31. října, kdy snímek dorazí do českých kin.Původní hraná filmová série s Anjelicou Huston a Raulem Juliou se dočkala dvou dílů a to v letech 1991 a 1993.
Addamsova rodina
Addamsova rodina