Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O první představitelce zelené čarodějky Elphaby v muzikálu Čarodějka, který bude producent František Janeček (79) od září uvádět ve své GoJa Music Hall, už jsme informovali. Tou je brněnská zpěvačka Markéta Pešková. Alternovat se bude se všeobecně známější kráskou.

Muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová se na konkurz Čarodějky připravovala zodpovědně, pro štěstí si dokonce i nalakovala nehty na zeleno. A vyplatilo se. Po schvalovací fázi ji vybral i americký tým vedený autorem muzikálu.

"Autor, pan Stephen Schwartz, jenž je režisérem i komponistou, je nesmírně náročný a nesmírně přísný. Dílo je postaveno na nesmírně dobrých hereckých i pěveckých výkonech," uvedl producent František Janeček.

Elišku už jsme na jevišti GoJa Music Hall mohli vídat v muzikálu Ples upírů, kde se alternovala v roli sexy upírky s kolegyní Míšou Noskovou. S ní má ostatně společná i zvětšená ňadra, nyní se může chlubit čtyřkami, takže i Elphaba bude asi v jejím podání dost sexy.

Jen zjevem samozřejmě nezaujala, přesvědčit musela zejména svým výkonem a na to, jak pěvecky zvládla roli Elphaby, se můžete podívat v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám