Levný Honor 8A dorazil do redakce. Ptejte se na vše, co vás zajímá

10
Levný Honor 8A dorazil do redakce. Ptejte se na vše, co vás zajímá
  • I základní smartphone dnes má 6palcový displej a nejnovější Android 9.0 Pie
  • Zaujal nás také 13megapixelový fotoaparát
  • Oblé boky zajišťují pohodlný úchop

Necelé čtyři tisíce korun dnes stačí na to, abyste si pořídili zbrusu nový smartphone od osvědčeného výrobce. Alespoň tato věta platí na novinku jménem Honor 8A, která nám dorazila do redakce na testování. Telefon vás dokáže zaujmout hned na několika frontách. V prvé řadě je zde velký displej s úhlopříčkou 6 palců. Nižší HD+ rozlišení je s ohledem na cenu odpustitelné a při běžné práci jej nepostřehnete.

Honor 8A

Líbí se nám také klasický slot pro dvě nano SIM karty a paměťovku, nemusíte se trápit s výběrem, které kartě dáte přednost. Co dále určitě zaujme, je 13megapixelový hlavní snímač se světelností f/1.8. To je na poměry takto levných smartphonů opravdu slušná hodnota. Snímků jsme pořídili jen pár, na velké hodnocení je tedy brzy, ovšem výsledky nás nezklamaly.

Špatně na tom telefon není ani po hardwarové stránce, kdy můžete počítat s osmijádrovým procesorem Helio P35, 3GB RAM a 32GB úložným prostorem. Někoho by mohl zklamat postarší micro USB konektor. Zde nás mohl Honor potěší novějším USB-C. Velmi jsme zvědaví na výdrž baterie s kapacitou 3 000 mAh.

Honor 8A

Rozměry156,3 × 73,5 × 8 mm, 150 g
DisplejTFT IPS, 6,02" (1 520 × 720 px)
Fotoaparát13 Mpx, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ProcesorMediaTek helio P35, 8×2,3 GHz
PaměťRAM: 3 GB, úložiště: 32 GB / 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 020 mAh, doba nabíjení: 2:54 hodin

Nový Honor 8A začínám v redakci testovat a pokud vás o něm cokoliv zajímá, neváhejte a zeptejte se přímo v diskuzi pod článkem.

Diskuze ke článku
Pesedm
8A mám jako druhý telefon cca. měsíc byl k němu zdarma Honor Band 4.
Za ty peníze to je hodně dobrej stroj.
Má A9 velmi ok displej, foťák, čtečka, hlasité repro, rádio, rychlé odemykání pomocí tváře i za šera, perfektní výdrž a optimalizace dvojnásobný výkon oproti 7A.
Super se drží - tvar.
Potkan007
Honor 8A je fajn telefon, jen bych si představoval jeho cenu minimálně o 1000 níž. S cenovkou 3999 nedává pořádně smysl, když konkurent stejné značky, Honor 10 Lite, vyjde teď o necelých 900 dráž. Těžko se mi hledají argumenty, proč vzít 8A.
Tomáš Jedno
To rozlišení,to snad není ani možné.Hlavne napište že to nikdo ani nepozná nebo ten procesor....celeron


#TFS
Ja jsem zvedav na to jak to fotí :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze