Nabídka pro uživatele

  • Přehled brigád
  • Přehled plateb příspěvků (jen pro hráče a jejich rodiče)

Přihlášení

Změna hesla

Registrace

Odhlášení

Opravdu se chcete odhlásit?

Třebíč dvakrát zaskočila favorita

autor: Robert | datum: 31.03.2019 | Kategorie: Muži "A"

Třebíč Nuclears vs. Eagles Praha 0:10, 4:0, 6:5

Výborný vstup do nového ročníku baseballové extraligy mají za sebou hráči Třebíč Nuclears. První utkání série s Eagles Praha na jejich hřišti sice ještě prohráli, ale před domácím publikem slavili dvakrát překvapivé vítězství. Dokonale tak zaskočili jednoho z aspirantů na nejvyšší příčky soutěže.

V Praze sbírali na nadhozu zkušenosti mladíci Robin Vávra a Dominik Doležal. Oba se předvedli v dobrém světle a soupeři dovolili skórovat vždy jen během jednoho inningu po pěti bodech. Třebíčským pálkařům se nepodařilo prosadit proti reprezentačnímu nadhazovači, takže zápas měl jasného vítěze.

Během prvního utkání Na Hvězdě v Třebíči ale hráči Nuclears vrátili svému soupeři vše i s úroky. Hlavní hvězdou byl teprve osmnáctiletý Lukáš Hlouch, který odházel takzvanou Complete Game a pálkařům Eagles nadělil celkem deset strikeoutů. Lukáše podržela i obrana. Za zmínku rozhodně stojí výkon Američana Treye Bridise v pravém zadním poli. Během sedmé směny zařídil všechny tři outy a svým dvojmetovým odpalem ve čtvrtém inningu stáhl první doběh domácích. Eagles vsadili na nadhozu na zkušeného Američana Jasona Jarvise. Obranu Pražanů ale prolomila třebíčská kombinace místních mladíků a zámořských posil a těsně před polovinou utkání se domácí ujali vedení 3:0. Na konečných 4:0 Třebíč zvýšila v sedmé směně.

Až ve třetím vzájemném utkání nastoupily na nadhoz za domácí americké posily. A hráči ze zámoří měli také významný podíl na konečném výsledku. První doběh Třebíče byl ale v režii mladých odchovanců, když se nejdříve Marek Krejčiřík dostal trojmetovým odpalem do skórovací pozice a David Sklenář ho stáhl sebeobětovacím odpalem. Druhý doběh přidal vzápětí Trey Bridis a Nuclears vedli po prvním inningu 2:0. Stejní hráči skórovali i ve třetí směně a navýšili tak na 4:0 pro domácí. Hráči Eagles se jen těžko prosazovali proti americkému nadhazovači Daltonu Erbovi. Pražané ale dokázali využít několika chyb třebíčské obrany a na začátku osmé směny vyrovnali. Hned v dohrávce tohoto inningu se ale znovu prosadili domácí na pálce. Zpátky do vedení se Třebíč dostala po trojmetovém odpalu Američana Treye Bridise a doběhu Davida Sklenáře. Treye následně poslal pro další bod jeho krajan Brent Gillespie sebeobětovacím odpalem. Brent si v tomto utkání připsal celkem tři RBI. V deváté směně sice Eagles tlačili na pálce, ale víc než jeden bod se jim vytěžit nepodařilo. Třebíč tak podruhé zaskočila favorita a mohla slavit cenné vítězství.

Tento týden se hráči Nuclears utkají s druhým překvapením soutěže – týmem Olympia Blansko, který v úvodní sérii dvakrát porazil Hrochy Brno. Také celek z Blanska má na své soupisce zahraniční hráče. Vedle Japonce Yuta Ushiro v Blansku působí Američan Dondrei Hubbard a Francouz Theo Lakmeche. K vidění by tak měl být opět atraktivní baseball. Přijďte podpořit tým Třebíč Nuclears proti Olympii Blansko. Zápas Na Hvězdě v Třebíči začíná v sobotu 6. dubna 2019 ve 14:00 hodin.

Přílohy
Aktualita neobsahuje žádné přílohy
Web odkazy
Aktualita nemá žádný webový odkaz
Související aktuality
Aktualita není svázana s žádnou další aktualitou
Související galerie
Opening Game 2019 TN vs. ...
30.03.2019 | Robert
Související zápasy
Aktualita není svázana s žádným zápasem
created by | TOPlist