Moje šťastná hvězda

Dana Batulková: Rozešla se snad s mladším partnerem?

Pár tvoří už dlouhých dvanáct let, ale poslední dobou to vypadá, že se před veřejností úplně stáhli. Kdysi byli součástí snad každé společenské akce a i v soukromí to mezi nimi bylo celkem akční. Chodili na různé výlety, do restaurací a kin.

Herečka Dana Batulková (60) si se svým partnerem Ondřejem Zajícem (48) začala v době, kdy jí jejího tehdejšího manžela Davida Prachaře (60) přebrala její kolegyně Linda Rybová (43). Spousta lidí nedávala jejich vztahu šanci, protože si mysleli, že jde jen o vztah z trucu.

Mezi sebou měli bariéru

Naposledy se Batulková a Zajíc společně ukázali před několika měsíci v kině na Chodově. Zašli si totiž na premiéru filmu, ale rozhodně se nejednalo o romantické rande. Společnost jim totiž dělala ještě Danina dcera Mariana Prachařová (24), které si herečka všímala o poznání víc než svého patnera.

Chvílemi to dokonce vypadalo, jako kdyby k nim Zajíc ani nepatřil. Poté, co se všichni usadili, tomu Batulková teprve nasadila korunu. Mezi sebe a svého partnera totiž odložila veškeré jejich bundy, takže partneři na sebe celou dobu ani neviděli a na nějaké držení rukou mohl Zajíc rovnou zapomenout.

Tají krizi, nebo rozchod?

Působilo to, jako kdyby se Batulková na Zajíce nechtěla ani podívat a raději celý film konzultovala s dcerou Marianou. Ondřej se k jejímu činu nijak nevyjádřil, bariéra mezi ním a jeho partnerkou mu nevadila a spokojeně seděl a užíval si film.

Od té doby se na veřejnosti raději neukázali. Kdyby to udělali, nejspíš by se mezi nimi strhla pořádná hádka, čehož se chtěli vyvarovat. Většinou platí, že když se pár stáhne do ústraní, znamená to, že řeší nějaké závažné partnerské problémy.

Několik známých Batulkové a Zajíce nám potvrdilo, že poslední dobou to mezi nimi nebylo zrovna růžové. Navíc prý Dana odmítla jeho žádost o ruku. Batulková byla údajně neustále jen nespokojená a Zajíc prý vůbec nechápal, proč.

Už v minulosti se ale proslýchalo, že Dana je trochu více panovačná a na své partnery měla vždy vysoké nároky. Zřejmě jí na Zajícovi začaly určité věci vadit víc než dříve. Nebylo o nich ale slyšet hodně dlouho a možná už jejich vztah dokonce skončil.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden