Já to nebyl: Za škrábanci na autě stojí podle policie dvaapadesátiletý muž, vinu ale nepřiznává
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Česká Kamenice - V úterý šestadvacátého března letošního roku zavítala na policejní oddělení v České Kamenici majitelka osobního automobilu zn. Hyundai i30. V ranních hodinách téhož dne odstavila svůj vůz na parkovišti českokamenického obchodu v ulici Dukelských Hrdinů.

Když se k němu po několika hodinách vrátila, našla na boční straně vozu vrypy v laku. Jejich oprava může vyjít až na patnáct tisíc českých korun. O dva dny později policejní inspektor případ předal do rukou státního zástupce.

"Po provedeném šetření dospěl policejní inspektor k závěru, že za škrábanci se skrývá dvaapadesátiletý muž, který si ve zkráceném přípravném řízení vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Muž se od incidentu distancuje," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru